1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Binnenspeeltuinen Zuid-Holland

Spelen in Peppa Pig World of Play in Leidschendam

Peppa Pig World of Play in Leidschendam
Claire

Peppa Pig is een populaire tekenfilmserie die wereldwijd geliefd is bij kinderen. Met haar vrolijke avonturen en kleurrijke personages weet Peppa de harten van vele jonge kijkers te veroveren. Naast het kijken naar de animatieserie, kunnen kinderen nu ook zelf de wereld van Peppa Pig betreden door een bezoek te brengen aan Peppa Pig World of Play in Leidschendam. Benieuwd of het een aanrader is?

Over Peppa Pig World of Play in Leidschendam

Peppa Pig World of Play is een binnenspeeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen onderdompelen in de wereld van hun favoriete varkentje. Met verschillende speelzones en attracties gebaseerd op scènes uit de serie, biedt deze indoor speeltuin een unieke ervaring voor jonge fans.

De personages

In de serie draait alles om Peppa Pig en haar familie;

 • Peppa Pig: Het hoofdpersonage, een roze varkentje dat ongeveer vier jaar oud is. Ze is avontuurlijk, speels en houdt van modderplassen.
 • George Pig: Peppa’s jongere broertje, die ongeveer twee jaar oud is. Hij houdt van dinosaurussen en knuffelen met zijn dinosaurusknuffel genaamd “Dinosaursy.”
 • Mama Pig (Mummy Pig): Peppa en George’s moeder. Ze is vriendelijk, liefdevol en een beetje praktisch.
 • Papa Pig (Daddy Pig): Peppa en George’s vader. Hij is dol op zijn familie en heeft een beetje moeite met sommige dingen, maar altijd met een dosis humor.

Daarnaast zijn er verschillende andere personages die deel uitmaken van Peppa’s vriendenkring:

 • Suzy Schaap (Suzy Sheep): Peppa’s beste vriendin, een schaapje.
 • Danny Hond (Danny Dog): Een goede vriend van Peppa en George, een hondje.
 • Rebecca Konijn (Rebecca Rabbit): Een vriendin van Peppa, een konijntje.
 • Pedro Pony: Een vriend van Peppa, een pony.
 • Emily Olifant (Emily Elephant): Een vriendin van Peppa, een olifantje.
 • Candy Kat (Candy Cat): Een vriendin van Peppa, een katje.

Samen beleven deze personages allerlei avonturen, leren ze nieuwe dingen en ontdekken ze de wereld om hen heen.

De voordelen van een binnenspeeltuin

Een binnenspeeltuin zoals Peppa Pig World of Play biedt vele voordelen voor zowel kinderen als ouders:

 • Beschermde omgeving: In een binnenspeeltuin kunnen kinderen veilig spelen zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over verkeer of andere gevaren van buitenaf.
 • Beweging en lichaamsbewustzijn: Door te spelen in een binnenspeeltuin worden kinderen gestimuleerd om te bewegen. Klimmen, klauteren en rennen dragen bij aan de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden.
 • Sociale interactie: Binnenspeeltuinen bieden kinderen de mogelijkheid om met leeftijdsgenootjes te spelen en nieuwe vriendjes te maken. Dit stimuleert hun sociale vaardigheden en helpt hen om te leren samenwerken en communiceren.
 • Ontspanning voor ouders: Terwijl kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin, kunnen ouders even ontspannen en genieten van een kopje koffie. En natuurlijk is het ook perfect voor wat quality time samen met je kindje(s)!

Go or No Go

Peppa Pig World of Play in Leidschendam biedt een geweldige speelervaring voor jonge fans van Peppa Pig. Naast het plezier dat kinderen beleven aan het verkennen van deze indoor speeltuin, biedt het ook educatieve voordelen en stimuleert het sociale interactie. Ouders kunnen genieten van het zien van hun kinderen die volop plezier hebben, terwijl ze zelf even kunnen ontspannen. Een bezoek aan Peppa Pig World of Play is dus niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

Onze kids zijn enorm fan en kunnen niet wachten tot we weer op avontuur gaan in de wereld van Peppa Pig, haar familie en vriendjes. Wat ons betreft is het dan ook een GO!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.