Creatief & Knutselen Speelgoed Trends & Hypes

Een leuk Tiktok dansje maken met kids; dat doe je zo!

Tiktok dansje met kids maken
Claire

Zijn jouw kids ook zo dol op Tiktok en lijkt het je leuk om samen met het hele gezin een Tiktok dansje te maken? Lees dan snel verder. Want in dit gastblog artikel deelt Claire alles over het populaire sociale mediaplatform en hoe je samen met je kinderen een leuk filmpje kunt maken met een Tiktok dansje. Dus trek je dansschoenen aan en laten we aan de slag gaan!

Over Tiktok

Tiktok is een sociale media-app waarmee gebruikers korte video’s kunnen maken en delen. Het staat bekend om zijn creatieve inhoud, zoals dansjes, lip-syncing, komedie en nog veel meer. Met meer dan miljoenen gebruikers wereldwijd heeft Tiktok snel aan populariteit gewonnen, vooral onder jongeren.

Tiktok

Wat is een Tiktok dansje?

Een Tiktok dansje is een choreografie die wordt uitgevoerd op muziek in de vorm van korte video’s. Deze dansjes worden vaak gemaakt door gebruikers en vervolgens door anderen nagedaan en gedeeld op het platform. Het is een leuke manier om creatief te zijn en je dansvaardigheden te laten zien.

Zo maak je een leuk filmpje met een Tiktok dansje

Om een leuk filmpje met een Tiktok dansje te maken, volg je de onderstaande tips en tricks:

 • Kies de juiste dans: Er zijn talloze dansjes beschikbaar op Tiktok. Kies er een die zowel jij als je kinderen leuk vinden en waar jullie enthousiast over zijn om te leren.
 • Oefen samen: Neem de tijd om samen met je kinderen te oefenen. Het kan even duren voordat jullie de dans onder de knie hebben, maar het proces is ook erg leuk!
 • Wees creatief: Voeg je eigen draai toe aan de dans door wat extra moves of grappige gezichtsuitdrukkingen toe te voegen. Maak het persoonlijk en uniek!
 • Zorg voor goede verlichting en achtergrond: Zorg ervoor dat jullie goed zichtbaar zijn in de video. Vermijd donkere ruimtes en kies indien mogelijk voor een leuke achtergrond die past bij het thema van jullie dans.
 • Kleed je passend aan: Trek iets aan waarin jullie je comfortabel voelen en dat past bij het karakter van de dans. Denk aan kleurrijke outfits of coole accessoires.
 • Film in landscape-modus: Houd bij het filmen van jullie dansje de telefoon horizontaal. Dit zorgt voor een betere kijkervaring en het past ook beter bij het Tiktok-formaat.
 • Gebruik leuke effecten en filters: Tiktok biedt een breed scala aan effecten en filters die je kunt gebruiken om je video nog interessanter te maken. Experimenteer ermee en ontdek welke het beste werken voor jullie dansje.
 • Wees niet bang om te lachen: Het draait allemaal om plezier hebben! Lach, geniet van het moment en maak er een leuke ervaring van voor jullie beiden.

Nog een paar laatste tips…

Tot slot nog een paar laatste tips…

 • Moedig creativiteit aan en geef elkaar complimentjes tijdens het oefenen.
 • Forceer je kinderen niet om iets te doen waar ze geen interesse in hebben. Respecteer hun keuzes en zoek samen naar een dans die jullie allemaal leuk vinden.
 • Deel jullie dansvideo op Tiktok met vrienden en familie. Wie weet wordt het wel viral!
 • Vergeet niet om de privacy-instellingen van je account in de gaten te houden. Zorg ervoor dat alleen mensen die je kent je video’s kunnen zien.

Zijn jullie er klaar voor?! Zet de muziek aan, leer een Tiktok dansje en creëer samen met je kinderen een leuk filmpje! Vergeet niet om plezier te hebben en vooral veel te lachen. Veel succes en happy dancing!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.