Dierentuin Gelderland

Zoë en Silos: de Ocean musical in Burgers Zoo

Myrthe

Deze zomer komen Zoë en Silos weer naar Burgers’ Zoo in Arnhem toe! Ze hebben weer een nieuwe musical, waar je samen met de kinderen van kunt genieten. Tot en met zondag 20 augustus is Zoë en Silos: de Ocean musical meerdere keren per dag te zien in het auditorium van de dierentuin. Een leuke afwisseling tijdens een dagje dieren spotten in het dierenpark!

Wie zijn Zoë en Silos?

Zoë is een meisje wat enorm veel interesse heeft in dieren. Ze heeft een abonnement op het dierenpark, en bezoekt Burgers’ Zoo dan ook graag. Silos is een dierenverzorger in het park. Hij kan het goed vinden met Zoë, en samen beleven ze geregeld verschillende toffe avonturen in de dierentuin.

Deze zomer komen Zoë en Silos weer naar Burgers’ Zoo in Arnhem toe in de Ocean Musical. Lees hier waar de musical over gaat.

Zoë en Silos: de Ocean musical

Dit keer beleven de hoofdrolspelers een fantastisch onderwateravontuur. Ze ontdekken het prachtige koraal, en leren daar diverse dieren kennen. Samen met zwartpunthaai Percy en luipaardhaai Lex spelen ze verstoppertje. Hierbij komt Lex vast te zitten in een wrak. Silos wil op het koraal gaan staan om hem eruit te halen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vossekophaai Vieve en adelaarsrog Aafje komen helpen. Zal het hen lukken om Lex te bevrijden?

Leerzame musical

Terwijl Zoë en Silos allerlei avonturen beleven, delen ze ook diverse weetjes over de onderwaterwereld met ons. Zo is het niet alleen een leuke, maar ook een leerzame musical! Zoals het hoort bij een musical, worden er veel liedjes gezongen. Heel leuk om te zien dat de kinderen in het publiek ze al snel mee kunnen zingen en dansen! De liedjes zijn bovendien thuis ook nog terug te kijken en te luisteren op YouTube.

Praktische info Zoë en Silos: de Ocean musical

Zoë en Silos: de Ocean musical is tot en met zondag 20 augustus 2023 dagelijks te zien in het Auditorium van het Safari Meeting Centre. Doordeweeks zijn er 4 shows per dag: om 11.30 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. In het weekend is er om 16.00 uur een extra show. De voorstellingen duren zo’n 25 minuten.
Na de musical is er een mogelijkheid voor een Meet and Greet met de hoofdrolspelers. Om de musical te bezoeken hoef je niets extra te betalen: de voorstelling zit bij de entreeprijs inbegrepen, en is voor abonnementhouders gratis. Wil je een goede plek bemachtigen, zorg dan dat je op tijd in de rij staat!

Go or No Go

Wat mij betreft, en de meiden zijn het met me eens, is de musical een leuke en leerzame toevoeging op een dagje Burgers’ Zoo. Heerlijk om even lekker te zitten tussen al het slenteren door, en de musical is echt heel mooi opgezet. Wat ons betreft een dikke GO dus!

Deze zomer komen Zoë en Silos weer naar Burgers’ Zoo in Arnhem toe in de Ocean Musical. Lees hier waar de musical over gaat.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.