0 jaar 1 jaar 2 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | VTech Baby Ontdek & Leer Eekhoorn

Linda D


Felle kleuren, flitsende knopjes, heldere klanken en een zacht knuffelend staartje. Zo omschrijf ik het nieuwe VTech speelgoed van Sofie het allerbeste. Laat ik daarbij niet vergeten dat de VTech Baby Ontdek & Leer Eekhoorn ook nog eens van wat snelheid houdt!

VTech Baby Ontdek & Leer Eekhoorn

Waar ik het over heb? De nieuwe VTech Baby Ontdek & Leer Eekhoorn! Dit leuke diertje is geschikt voor kindjes in de leeftijd van 9 tot 36 maanden en Sofie testte hem uit!
Zoals bekend weet VTech telkens weer met nieuwe figuren, karakters en thema’s het gamma aan educatief speelgoed nieuw leven in te blazen. Dit is ook weer absoluut het geval met de Ontdek & Leer Eekhoorn.
Op het buikje van de eekhoorn vind je drie toetsen. Met deze interactieve toetsen kunnen kinderen kennismaken met cijfers, tellen, dieren, dierengeluiden en liedjes. Ieder toets heeft een aparte functie. De icoontjes waarmee de toetsen zijn bedrukt, spreken voor zich. Zo zie je “1,2,3” en beertje en een muzieknoot. De knopjes geven licht wanneer ze ingedrukt worden en door deze beloning in combinatie met het geluid worden kinderen uitgedaagd tot meer. Afhankelijk van de leeftijd van je kindje (9 tot 36 maanden) zal de uitdaging enkel het indrukken van de knopjes zijn tot het leren van liedjes, cijfers en dierengeluiden. Op deze manier groeit het mee met je kindje.

Felle kleuren, flitsende knopjes, heldere klanken en een zacht knuffelend staartje. Dit is de VTech Baby Ontdek & Leer Eekhoorn

Regelbaar volume

Net onder de knoppen zie je een schuifknopje. Hiermee zet je de eekhoorn uit, op volume 1 of volume 2. Handig! Ik hou van regelbaar volume.
In totaal zingt de eekhoorn drie liedjes en alles is Nederlands gesproken.

Woesjjj

Wat Sofie tot nu toe het allerleukste aan de eekhoorn vindt, is het mandje! En dan niet enkel de aanwezigheid hiervan, maar wat er gebeurt als je er op drukt. Wanneer je dit schattige mandje namelijk indrukt, zoeft de eekhoorn er vervolgens vandoor. Bij deze rijdende beweging, beweegt ook nog eens zijn staartje heen en weer. Dit vindt ze echt hilarisch!

Felle kleuren, flitsende knopjes, heldere klanken en een zacht knuffelend staartje. Dit is de VTech Baby Ontdek & Leer Eekhoorn

Het indrukken van de knopjes en met name het mandje zorgt voor een kleine motorische uitdaging. Want, hoe zorg je ervoor dat de eekhoorn niet omvalt of wegschuift als je dit doet? Altijd bijzonder om te zien hoe snel de oplossing wordt bedacht en hoe snel deze vaardigheden alweer eigen worden.

Felle kleuren, flitsende knopjes, heldere klanken en een zacht knuffelend staartje. Dit is de VTech Baby Ontdek & Leer Eekhoorn

Go or No Go

Dit lieve, schattig diertje krijgt van Sofie een GO! Interactief, kan tegen een stootje en heeft een regelbaar volume. De interactieve knoppen zorgen voor veel vertier en wat zeer praktisch is, is dat hij automatisch uitschakelt. Met een verkoopprijs van € 19,99 is het ook nog eens een leuk cadeautje!

VTech Baby Ontdek & Leer Eekhoorn Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.