10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 9 jaar Game reviews

{ Review } | Trust Inklapbare gaming-vloerstoel

Een gamingstoel die in meerdere posities te vormen is, weinig ruimte inneemt en ook comfortabel zit? Dat is de inklapbare gaming-vloerstoel.  

Een gamingstoel die in meerdere posities te vormen is, er stoer uitziet, weinig ruimte inneemt en ook nog eens comfortabel zit? Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn en al helemaal voor deze prijs. Toch is het Trust gelukt om er een op de markt te brengen, namelijk de Rayzee, een inklapbare gaming-vloerstoel.  

Een gaming-vloerstoel voor de kleinere slaapkamer

Het issue van vele ouders met tieners en een niet al te grote slaapkamer. Ze brengen er veel tijd door om te gamen, kijken er tv, luisteren muziek en maken er lol met vrienden. Al een tijdje zijn wij op zoek naar een goede gamingstoel, die comfortabel zit maar niet al te veel ruimte in neemt en aan te schaffen is voor een schappelijke prijs. Verschillende reviews hebben we gelezen en meerdere soorten in overweging genomen. Maar hetgeen waar wij tegen aan liepen was toch wel de ruimte die de gamingstoel zou innemen. Dus dan toch weer terug naar de al aanwezige zitzak. Tot we de Rayzee van Trust zagen. 

Gamingstoel of zitzak

De Rayzee heeft wel iets weg van de zitzak. Op het moment dat de gamingstoel uit de verpakking wordt gehaald, is de link met een gamingstoel nog niet direct door de tiener gelegd. Enthousiast vouwt hij de stoel open en gaat er direct op zitten, zonder enige uitleg merkt hij dat je de stoel in verschillende posities kan zetten. Al snel komt de vraag of hij mee mag naar boven om te gamen. De inklapbare gaming-vloerstoel is juist ontworpen voor consolegaming en zorgt voor een ontspannen positie tijdens het spelen van games. Daarbij geeft de Rayzee meer stabiliteit en ondersteuning dan een zitzak.  

Comfortabele posities

Of je nu het liefst zittend of liggend gamed, met de Rayzee is dit geen probleem. Je kunt namelijk kiezen uit 5 verschillende posities. Doordat de hoofdsteun en rugsteun in verschillende hoeken aan te passen zijn, kan je kiezen voor een ligbedstand tot een stoel met een hoek van 90°. Maar ook opbergen is hierdoor geen probleem, want je kunt hem opgevouwen zo onder het bed schuiven.  

Stevig en duurzaam

Dat Trust een stevige gamingstoel heeft ontworpen is zeker. Opvallend is de stevigheid van de stoel dankzij een metalen frame. Dit frame is bijna niet merkbaar door de zachte dikke voering die ervoor zorgt dat je urenlang comfortabel kan blijven zitten. Het geheel is afgewerkt met PU-leer, welke eenvoudig schoon te maken is. De duurzame stoel is geschikt voor gamers tot 125 kg en tussen de 100 en 190 cm lang.  

Go or No Go

Een vloerstoel die er stoer uitziet, die je zowel als gamingstoel kan gebruiken, als ligbed of als extra zitplek voor wanneer er vrienden langskomen op de kamer. Die je makkelijk kan opklappen waardoor hij weinig ruimte inneemt en welke je misschien zelfs mee zou willen nemen op vakantie! Dat alles in combinatie met de comfortabele houding, het duurzame materiaal en de meer dan tevreden gamende tiener is het zeker een GO!  

De Trust Rayzee Inklapbare gaming-vloerstoel is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor 99,99 euro.  

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.