Speelgoed Trends & Hypes

Pokémon Scarlet & Violet Paldea Evolved

Linda - Go or No Go

Wellicht heb je hem in de winkels al wel langs zien komen: de nieuwste Pokémon uitbreiding: Scarlet & Violet Paldea Evolved Pokémon. Vanaf 9 juni 2023 is de set verkrijgbaar en natuurlijk kun je, naast de gwone boosterpacks, ook weer gaan voor onder andere tin boxen, blisters en de Elite Trainer boxen. Echter is er in deze Elite Trainer boxen wel een verandering aangebracht: je ontvangt namelijk een extra promokaart én er zit een extra boosterpack in (9 in plaats van 8). Nice!

Pokémon Scarlet & Violet Paldea Evolved

In deze Paldea Evolved set ga je meer Pokémon ex tegenkomen. Deze Pokémon staan bekend om een hoog HP en krachtige aanvallen en Ability’s. Daarnaast vind je in deze set ook weer de Tera Pokémon ex kaarten, onder andere van Slowking, Forretress en Dedenne. Deze kaarten zien er fantastisch uit in full-art en met bijzondere kristaleffecten van hun verschijning. Daarnaast wordt er nieuw artwork geïntroduceerd voor Illustration Rare- en Special Illustration Rare-kaarten. Deze kaarten tonen de persoonlijkheid of evoluties van deze Pokémon.

In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

  • 15 Pokémon ex en 3 Tera Pokémon ex
  • 36 Illustration Rare Pokémon
  • 18 Ultra Rare Pokémon ex en 8 Ultra Rare Supporter-kaarten
  • 15 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 9 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten, waaronder Pokémon ex, Trainer- en Energy-kaarten

Boosterpacks uitpakken

De kracht van de verrassing en de spanning tijdens het openen van de boosterpacks blijft toch altijd sterk. Zelfs nu bij ons in huis de hype rondom Pokémon na een jaar of vijf eindelijk wat is afgenomen, is het openen van een pakje Pokémonkaarten nog altijd héél erg leuk. Vooral het feit of er een goede kaart in zit en zo ja, wat deze dan waard is, maakt het spannend. Niet gek ook natuurlijk, als je weet dat sommige packs kaarten bevatten die zo rond de 80 tot 100 euro waard zijn! Je zou maar geluk hebben…!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.