Binnenspeeltuinen Buitenspeeltuinen Evenementen

EPICX Zomerfestival, voor geweldig veel waterpret

EPICX Zomerfestival vrienden
Joyce

Heb jij nog geen plannen voor komende zomervakantie? Dan is het EPICX Zomerfestival echt een aanrader! Hier draait alles om plezier en volop spelen. Zowel binnen als buiten. Mijn kinderen vonden het zo fantastisch dat ze de volgende dag graag weer wilden. Als ze daar zo enthousiast van worden, dan moet ik het natuurlijk ook delen met jullie!

EPICX Zomerfestival

Uniek in Nederland qua combinatie, want het EPICX Zomerfestival wordt gehouden bij Monkey Town Den Haag. Van 24 juni tot en met 3 september 2023 hebben ze allemaal te gekke waterattracties zowel binnen als buiten. Dit zorgt ervoor dat ze uniek in hun soort zijn en dat je ook lekker naar buiten kan. Ideaal, toch? Op hun website kun heel je goed zien wat ze allemaal aanbieden. Het is goed te zien dat ze deze zomer er alles aan doen om de kinderen het naar hun zin te maken.

Badkleding aan en gaan!

Vergeet vooral je badkleding niet, want er zijn ontzettend veel waterattracties waar je nat van kan worden. Ontzettend fijn tijdens een warme zomerdag. Mijn kinderen hadden zich thuis al omgekleed, dus eenmaal binnen werden de kledingstukken overal neergegooid en renden ze naar het terrein. Terwijl ik hun kleding opraap, installeer ik mij op één van de strandstoelen. Boven het terras hangt een doek die zorgt voor de nodige schaduw. Echt heel fijn.

Glijden, bootjes of toch surfen?

Er is zoveel te doen op het EPICX Zomerfestival dat ze eerst goed moeten kijken waar ze willen beginnen. Voor elke leeftijd is er wel iets. Zo heb je voor de jongere kinderen een zandbak, watertafels en bootje. Terwijl de grotere kinderen zich kunnen uitleven op de surfbaan, slide en tobbedansen. Die van mij sprongen gelijk in het zwembad met de bootjes. Isabel past er prima in en vindt het geweldig dat zij nu eindelijk ook een bootje kan besturen. Joshua is te groot en rent al snel naar de glijbanen. “Mama, dit is echt te gek!”

Een gave surfsimulator

Ook binnen is er genoeg te doen. Zo is er het funhouse waar je heerlijk kan klimmen springen. Het Air Park in de andere hal en natuurlijk de lasergame. Maar nu het EPICX Zomerfestival er is, is er nog veel meer te beleven binnen! Zo is er elke ochtend een openingsfeestje bij het podium, kan je je laten schminken en kan je glittertattoos zetten. Maar ook is er het waterlab waar je leuke proefjes kan doen en de surfsimulator! Die laatste is super gaaf en kan je prijzen mee winnen. Het is nog een beetje onwennig, maar na een tijdje staat hij als een geweldige surfdude op die plank!

EPICX Zomerfestival kampen

Ik was van plan om maar een ochtend te blijven, maar door de waterattracties blijven ze bezig. Ze vinden het echt geweldig en op de warme dagen is het natuurlijk heerlijk dat je lekker buiten kan spelen. Wanneer ik een lekker kopje thee haal, ligt er een flyer op het dienblad. Blijkbaar kan je jouw kind ook opgeven voor de zomerkampen. Dan kunnen ze ‘s ochtends gebracht worden en in de middag gehaald. Ideaal voor werkende ouders! Als leerkracht zijnde ben ik gewoon vrij, maar het lijkt mij erg handig. Maar ook als je andere plannen hebt, kun je jouw kind hier zonder zorgen heen brengen. Ik ga er eens over nadenken.

EPICX Zomerfestival koffie

EPICX Zomerfestival: Go or No Go

Mijn kinderen zijn er duidelijk over. Het EPICX Zomerfestival is een duidelijke go! Niet voor niks vragen ze aan mij of we deze zomer nog een keertje gaan. Het is een heerlijke afwisseling met al die binnenspeeltuinen en heel erg fijn voor in de zomer. Waar anders kan je binnen én buiten spelen? Ze zijn hiermee uniek in hun soort. Ik heb begrepen dat als dit aanslaat ze het volgend jaar nog groter willen maken. Wij zeggen: ga hierheen, want we weten zeker dat jouw kind niet meer weg wil!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.