10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 8 jaar 9 jaar Sporten Verjaardag & Traktaties

5x de beste cadeaus voor kinderen die van voetbal houden

Ben jij op zoek naar een mooi cadeau voor een kind dat gek is op voetbal? Dan zit je hier goed, want wij hebben in deze blog vijf cadeaus op een rijtje gezet waar elke voetballiefhebber blij van wordt.

Ben jij op zoek naar een mooi cadeau voor een kind dat gek is op voetbal? Dan zit je hier goed, want wij hebben in deze blog vijf cadeaus op een rijtje gezet waar elke voetballiefhebber blij van wordt.

Cadeaus voor voetballiefhebbers

Voetbal is in ons land een enorm populaire sport: onder kinderen is het zelfs de meest populaire sport. Wij hebben vijf leuke cadeaus opgesomd hieronder, die honderd procent zeker in de smaak gaan vallen bij een voetballiefhebber. Om het je makkelijk te maken hebben we ze ook nog eens op prijsvolgorde gezet, zodat je makkelijk kunt kijken welk cadeau goed past bij jouw budget. We gaan van laag naar hoog.

Voetbal

Een voetballiefhebber maak je altijd blij met een voetbal. Zéker met een voetbal van zijn of haar favoriete club. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat deze voetballen vaak niet worden gebruikt om echt mee te voetballen, maar worden ze net zo vaak op een mooi plekje op de slaapkamer neergezet. Bestel er dan direct een balhouder bij, dat is een klein, rond item waar je de bal kunt opleggen. Die zorgt ervoor dat de bal niet wegrolt.
Kosten: € 16,99 – € 19,99 gemiddeld

FC Surprise voetbalshirt

Dit is echt onze persoonlijke favoriet. Waarom? Nou, dat komt door drie dingen. Het verrassingseffect, de kwaliteit en de prijs. Op de website van FC Surprise kun je een mystery box bestellen met een shirt in jouw maat. Hierin zit een voetbalshirt uit een recent seizoen, maar je weet niet wát je bestelt. Je ontvangt dus een voetbalshirt thuis, maar van welke club is een verrassing. Je kunt wel een aantal dingen doorgeven die je niet wilt ontvangen. Denk aan een bepaalde kleur of een shirt van een bepaalde club. Het is écht een aanrader kan ik je vertellen. Ik heb twee mystery boxen aan mijn tieners gegevens en ze vonden het gewéldig. De spanning van welke mystery voetbalshirts je gaat krijgen is echt heel leuk en ze waren beide enorm blij met hun shirts. Sterker nog: ze zijn al aan het sparen voor een nieuwe mystery box. Ook gekeken naar de prijs vinden wij dit echt het ideale cadeau om te geven aan een voetballiefhebber.
Kosten: € 27,95

Voetbalschoenen

Een paar nieuwe voetbalschoenen is natuurlijk een fijn cadeau om te krijgen als je huidige paar schoenen toe zijn aan vervanging. Ik moet er wel bij zeggen dit waarschijnlijk eerder een cadeau is dat ouders zelf aan hun kind geven, want het is bij voetbalschoenen wel belangrijk dat er eerst goed gepast wordt.
Vaak heeft het kind zelf wel een voorkeur voor een bepaald merk schoenen, een bepaalde kleur schoenen en de vormgeving van de schoen. Ze zien op televisie natuurlijk welke schoenen hun favoriete voetballers dragen. Wat betreft de prijs kun je het bij voetbalschoenen zo gek maken als je wil, dus kijk goed rond voor je je keuze maakt.
Kosten: € 40,- tot € 80,- gemiddeld

Clubtenue

Bijna iedere voetballiefhebber heeft wel een favoriete club en ja, dan is het toch wel heel erg leuk om van die club het clubtenue te hebben. Het is wel even een investering, maar als ik dan zie hoe vaak ze het tenue dragen en hoe trots ze erop zijn, is het het geld toch ook echt wel waard. Als je een clubtenue cadeau wil doen aan een tiener die dol is op voetbal, zou ik er altijd voor kiezen om het nieuwste clubtenue cadeau te geven. Natuurlijk, het tenue van het vorige seizoen zal goedkoper zijn en is alsnog leuk, maar voor kinderen is het toch wel echt leuker als ze het nieuwste clubtenue kunnen dragen.
Kosten: Shirt, broek en sokken gemiddeld € 135,-

Seizoenskaart

We gaan er uit met een knaller: de seizoenskaart. Ja, dit cadeau is natuurlijk wel het ultieme cadeau voor elke voetbalfan. Met de seizoenskaart kun je naar elke thuiswedstrijd van jouw club. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van welke club je fan van bent, maar dat het een duur grapje is, is een feit. Maar…dan heb je ook wat!
Voor PSV betaal je bijbeeld maar liefst € 275,- voor een seizoenskaart, maar voor een club als Heracles Almelo betaal je € 149,-.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.