Bioscoop Winnen

{ Winactie ] Bioscooptickets Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Ruby Kieuwmans is een lieve, onhandige meid van 16. Ze doet wanhopig haar best om erbij te horen op Oceanside High, maar meestal voelt ze zich onzichtbaar. Ze is smoorverliefd op een skaterboy die ze bijles geeft in wiskunde, maar hij bewondert alleen haar wiskundeknobbel. En Ruby kan ook niet met de coole kinderen mee naar het strand, want haar overbezorgde supermoeder heeft haar verboden om het water in te gaan. Als ze toch doet wat haar moeder verboden heeft, ontdekt Ruby dat ze een afstammeling is van een lange lijn krakenkoninginnen en krijgers. Ze blijkt zelfs de troonopvolger te zijn van haar imponerende oma die de koningin van de krijgers der zeven zeeën is.

Deze super leuke nieuwe film: Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels (van de makers van Shrek en Hoe tem je een draak) is vanaf 28 juni 2023 in de bioscoop te zien en JIJ maakt kans op tickets! We mogen namelijk 2 keer 2 tickets weggeven voor deze film!

Om kans te maken laat je hieronder een berichtje achter om te laten weten dat je mee doet.
Op 28 juni worden de winnaar bekend gemaakt!

** Update! ** De winnaars zijn bekend: Proficiat Peter, je hebt mail van mij ontvangen! En proficiat Ilona Rijzenga Wever, jij hebt een bericht via facbeook ontvangen!

Ruby Kieuwmans is een lieve, onhandige meid van 16. Ze doet wanhopig haar best om erbij te horen, maar voelt zich onzichtbaar.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 8 Comments

 • Reply
  Marieke h
  28 juni 2023 at 09:09

  Jaá super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen

 • Reply
  Peter Vizee
  27 juni 2023 at 13:56

  We hebben de trailer al meerdere keren met veel plezier bekeken, ik maak heel graag kans samen met mijn zoontje Bart deze leuke film te mogen gaan zien in de bioscoop 😊🎬🎁🤞🏼🍀

 • Reply
  melissa van stipdonk
  27 juni 2023 at 13:45

  Superleuk, ik doe heel graag mee.

 • Reply
  Leentje
  22 juni 2023 at 08:43

  I, ga hier graag met mijn kleindochter naar toen.

 • Reply
  Antonia van Eegelen
  22 juni 2023 at 07:18

  graag voor mijn kleindochter die zo dit verdiend doordat zei haar alleenstaande moeder helpt die een gebroken enkel heeft.

 • Reply
  Laura Vdh
  21 juni 2023 at 09:07

  Toffe actie, doe graag mee voor onze jongste! Broer en zus mogen met een vriendje mee op vakantie, zou superleuk zijn als hij met mama alleen naar de film kan!

  • Reply
   Bianca
   21 juni 2023 at 09:13

   Wat gaaf. Onze kids zouden dit echt geweldig vinden.

 • Reply
  Ilona
  21 juni 2023 at 08:43

  Ik zou deze graag willen zien met onze zoon, lijkt me echt een superleuke film. Shrek vindt hij ook superleuk,dus deze zal hij vast en zeker ook leuk vinden aangezien het van dezelfde makers zijn.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.