10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar Boeken

{ Boek recensie } | Bunnie VS Monkie

In mei is deel 1 van een nieuwe boekenreeks verschenen, namelijk Bunnie VS Monkie! Zoek jij een super grappig, leuk en makkelijk leesbaar boek (denk aan de stijl van Dogman ook), dan is dit jouw boek! Deze graphic novel in full colour zorgt voor veel plezier hier in huis!

Bunnie vs Monkie – deel 1

Er is chaos in het bos! Monkie, een eigenwijs aapje, is er namelijk plotseling aangekomen en dat schopt het vredige bos volledig in de war. Eerder leefden Bunnie het konijn, Big het varken en Wienie de eekhoorn er nog in alle rust, maar met de komst van Monkie is de rust ver te zoeken. Monkie wilde ook niet perse in dit bos belanden, maar hij moest een noodlanding maken met zijn raket, dus hij kon niet anders. Maar nu hij er eenmaal is, vindt hij het wel leuk om de boel lekker op stelten te zetten met de meest gestoorde uitvindingen die Stinkie het stinkdier maakt. Maar daar is Bunnie het natuurlijk totaal niet mee eens, dus hij probeert er een stokje voor te steken.

Dit is het eerste Bunnie en Monkie boek, maar Bunnie en Monkie zijn niet helemaal nieuw. Ze bestaan namelijk al een hele tijd in Engeland, als wekelijkse strip, en domineren daar de bestsellerlijsten. Het werd dus hoog tijd voor een boek! De vertaling is gedaan door Leonie Hardeman en het originele boek is geschreven door Jamie Smart.

Meer delen op komst..

Het goede nieuws is dat er niet 1, niet 2 en zelfs niet 3….maar 4 delen van dit hilarische boek uitkomen in 2023! Gottmer brengt de vier delen allemaal in 2023 nog uit, waarvan het eerste deel nu dus. Het tweede deel komt 21 juni 2023 al uit. Het leuke van deze boeken is dat ze super verslavend zijn voor kinderen, dus ze zullen absoluut lekker door willen lezen en de volgende delen ook willen lezen.
De graphic novel is aantrekkelijk gemaakt voor kinderen met vele kleuren, lettertypes en mooie illustraties. De boeken zijn geschikt voor kinderen vanaf acht jaar, maar mijn zoon van dertien jaar vindt het boek ook echt heel leuk, dus hij is ook zeker geschikt voor de jonge tieners.

Go or No Go

Het eerste deel van Bunnie VS Monkie krijgt van ons zeker een go! Het boek is aantrekkelijk voor kinderen en zorgt ervoor dat je kind het wil blijven lezen. Het leest makkelijk weg, ideaal voor de kinderen van acht jaar en ouder die toch nog graag boeken met lekker veel illustraties lezen.

Bunnie VS Monkie Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.