Opvoeding & Ouderschap

Hoe werken GPS-horloges voor kinderen?

Zoek je een GPS horloge kind? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten. Je kunt bijvoorbeeld voor een horloge van One2track gaan. Ze produceren hoogwaardige horloges voor kinderen. Maar voor je een horloge bestelt, wil je natuurlijk eerst weten hoe een GPS-horloge kind werkt. In dit artikel voorzien we je van relevante informatie.

Hoe werkt het horloge?

GPS werkt middels satellieten. Via de satellieten kan de locatie van je kind constant worden bepaald. Daarnaast wordt er ook gebruikgemaakt van GPRS. Dit een mobiel netwerk en via dit netwerk kun je als ouder kijken waar je kind zich begeeft. Elk GPS-horloge is in de eerste plaats voorzien van een touchscreen. Daarmee kan het horloge gemakkelijk worden bediend. Maar eigenlijk heb je de meeste functies niet nodig, want een GPS-horloge werkt vooral via software en apps. Het GPS-horloge is ook voorzien van een simkaart. Je krijgt deze bij de bestelling.

De verschillende functies

Met een GPS-horloge kan de locatie bepaald worden, maar tegelijkertijd zijn er natuurlijk ook verscheidene andere functies. Je wilt natuurlijk dat je kind constant veilig is en je bij een noodgeval kan contacteren. Elk GPS-horloge heeft gelukkig een speciale SOS-knop. Je kind drukt bij een noodgeval op die knop en vervolgens krijg je als ouder direct een SOS-bericht. Je kunt ook een avatar toevoegen. Natuurlijk is het ook handig om te weten hoeveel kilometer je kind per dag loopt. Gelukkig is het horloge ook voorzien van een stappenteller. Daarnaast heb je nog een chatfunctie, school-stiltetijden en nog veel meer.

De verschillende voordelen van een GPS-horloge

Je geniet van verschillende voordelen. In de eerste plaats kun je kiezen tussen prepaid en unlimited. De prepaidtarieven liggen zeer laag en dit geldt ook voor het bedrag van dataverbruik. Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan? Ook dan is een GPS-horloge ideaal, want je kunt hem zonder extra kosten in heel Europa gebruiken.

Toegang tot een platform

De app van One2track is al zeer uitgebreid, maar je krijgt tegelijkertijd ook toegang tot een platform. Dit platform is voorzien van extra functies. Je kunt bijvoorbeeld extra groepen maken. Daarnaast kun je het prepaidverbruik bekijken en gemakkelijk online je saldo opwaarderen.

Waarom moeders kiezen voor een kinderhorloge met GPS

Alle moeders willen dat hun kinderen veilig op straat kunnen spelen. Een kinderhorloge met GPS is hierdoor een goede toevoeging aan de bestaande veiligheidsmaatregelen die jullie als ouders nemen. 
Doordat je altijd op de hoogte bent van de locatie van je kind, geeft het je meer rust in het dagelijkse leven. Bovendien vinden veel moeders een horloge een beter alternatief dan een mobiele telefoon, doordat er geen afleidingen of onnodige apps op zitten. 
Wil je gedurende de dag weten waar je kind is en of het veilig is? Dan is het GPS horloge wellicht echt iets voor jullie!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.