10 jaar 11 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Boeken

{ Boek recensie } | Graphic Novel Underdogs

Linda - Go or No Go

Veel vrolijke, kleurrijke illustraties en makkelijk leesbaar: dat vat Underdogs in het heel kort samen. Het begin van het boek maakt al direct duidelijk dat je een boek vol grappen en humor gaat lezen. Er staat een grote rode knop op de eerste bladzijde afgebeeld, met daarbij de tekst dat je absoluut niet op deze knop mag duwen. Daaronder staat dat je tóch best een keertje toe mag geven aan dat stemmetje in je hoofd, dat wél op die knop wil duwen. En vooruit…voor deze keer mag het.

Underdogs

Op de volgende bladzijde gaan vervolgens alle alarmbellen af en is er grote paniek. Want het was toch heel duidelijk dat jij nooit op die rode knop mocht drukken?! Wat heb je nu gedaan?! Maar je hebt precies gedaan wat de honden Rocky, Tags en Hai Hai, de hoofdspelers in dit boek, ook gedaan zouden hebben.
Rocky is een kleine pup met een grote droom. Hij wil namelijk de beste basketbalspeler worden in heel Dogtown. Maar nu is er een probleem, want het dorpje is van plan om het basketbalplein te laten verdwijnen, om er een plek voor katten van te maken. Daar moet natuurlijk een stokje voor gestoken worden.

Veel vrolijke, kleurrijke illustraties en makkelijk leesbaar: dat vat Underdogs in het heel kort samen. Het begin van het boek is al grappig.

Het boek gaat alle kanten op, maar is vooral lekker chaotisch. Je leest er makkelijk doorheen. Het verhaal is spannend en mijn zoon wil graag weten hoe het verder afloopt, dus hij blijft lekker doorlezen.
De vrolijke illustraties dragen absoluut bij aan het verhaal, je beleeft het op deze manier nog veel meer. En er zit nog iets bijzonders in het boek, namelijk een hoofdstuk dat volledig op de kop afgedrukt is. Erg leuk gedaan.

Veel vrolijke, kleurrijke illustraties en makkelijk leesbaar: dat vat Underdogs in het heel kort samen. Het begin van het boek is al grappig.

Underdogs facts

 • Auteur: Joren Slaets
 • Uitgeverij: Lannoo
 • Illustraties: Kevin Cuyt
 • Taal: Nederlands
 • Uitvoering : Hardcover
 • Aantal pagina’s: 128
 • Verschijningsdatum: april 2023
 • Adviesprijs: 14,99 en te koop bij bol.com

Lees ook van Lannoo: Het Geheim van de Gargantis

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.