Zomervakantie

Actieve manieren om de zomer door te komen

Sharpevents heeft onder andere allerlei leuke activiteiten die je zou kunnen doen met bijvoorbeeld je vriendinnen in de zomer.

Als ouder zijnde ben je continu in beweging, maar even een momentje zonder de kinderen is natuurlijk ook erg fijn en welverdiend. Alleen is het soms nog wel lastig om dan te bedenken wat je zou kunnen doen. Sharpevents heeft onder andere allerlei leuke activiteiten die je zou kunnen doen met bijvoorbeeld je vriendinnen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de tijd voor jezelf te nemen.

Fietstocht

Het is leuk en aardig al die drukte, maar een moment zonder de kinderen betekent ook een hoop rust. Een dagje op pad met de fiets kan zorgen voor ontspanning en je bent alsnog lekker in beweging. Het fijne is ook dat jij zelf kunt kiezen hoelang je weg bent. Zo kun je een rondje doen bij een park dat in de buurt is of je horizon verbreden en een nieuwe route volgen. Met een mooi uitzicht en heerlijk weer kost het ook niet veel moeite die fiets op te stappen. Wellicht maak je er een hobby van waar je later ook nog eens van kunt genieten met je kind.

Workshops

Het fijne aan workshops is vooral dat ze zo breed zijn. Je kunt namelijk bijna overal wel een workshop voor volgen en iedereen heeft wel de interesse om nieuwe dingen te ontdekken. Denk aan een salsa workshop, yoga workshop of capoeira workshop. Verder leer je ook een hoop, dus dat is mooi meegenomen. Ze zijn ook allesbehalve saai, want de interactie maakt het zo leuk om te doen. Wellicht ontdek je nog een nieuw talent en dan kun je er maar geen genoeg van krijgen. Workshops duren over het algemeen ook niet al te lang en vandaar dat ze vaak goed in te plannen zijn met de drukke agenda die je al hebt. Met het zomerweer kun je veel workshops ook in de buitenlucht volgen en dat maakt het ook een stuk aantrekkelijker.

Wandeling

Het klinkt misschien heel standaard en saai, maar het zal je verbazen hoe ontspannen je kunt worden van een wandeling. Je bent in beweging, maar het vereist niet veel inspanning. Tijdens het lopen kun je luisteren naar een podcast of luisterboek en je raakt zo aan je stappen voor de dag. Mocht je het overdag druk hebben, scheelt het dat het in de zomer lang licht blijft. Hierdoor kun je er ook voor kiezen om in de avond dat momentje voor jezelf te pakken en even op adem te komen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.