Reistips

3x onmisbare schoenen en sandalen voor op vakantie

Of je nu een grote koffer of een kleine koffer hebt; goede schoenen én fijne sandalen zijn onmisbaar voor op vakantie.

Of je nu een grote koffer of een kleine koffer hebt; goede schoenen én fijne sandalen zijn onmisbaar voor op vakantie. Ik ben onlangs op vakantie geweest naar Ibiza en ik kan je vertellen dat je aan één paar schoenen echt niet genoeg hebt. In deze blog vertel ik jou wat voor soort en schoenen en sandalen je zeker mee moet nemen op vakantie,

Schoenen voor het wandelen

Om te beginnen de meest belangrijke schoenen voor op vakantie: schoenen waar jij lekker op kunt wandelen. Dat zullen in de meeste gevallen sneakers zijn, omdat deze comfortabel lopen, lekker licht zitten en ook altijd mooi staan onder je zomerse outfits. Als je écht een actieve wandelvakantie gaat houden, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor echte wandelschoenen, maar voor de meeste mensen zal een fijne sneaker goed volstaan. Het fijne van een sneaker is dat je deze al aan kunt doen in het vliegtuig. Dat bespaart ruimte in je koffer.

Sandalen

Absoluut onmisbaar op een fijne zonvakantie zijn natuurlijk sandalen. En dan bij voorkeur niet van die goedkope, platte slippers die je na tien minuten voelt knellen tussen je tenen of bij je hak, maar echte goede sandalen waar je mee kunt wandelen. Als het warm is, is een warme schoen natuurlijk niet ideaal, dus een goede sandaal is dan erg handig. Persoonlijk ben ik fan van Xsensible sandalen. De sandalen van dit merk lopen erg fijn door de dikke zool, die jou veel ondersteuning geeft. Daarnaast zien ze er ook nog eens erg leuk uit en heb je ze in allerlei kleuren en motiefjes. Tot slot heb je niet zo’n vervelend bandje tussen je tenen zitten, zoals bij slippers en sommige sandalen wel het geval is.

Schoenen voor het stappen

Deze zal niet voor iedereen van toepassing zijn, want als je niet op stap gaat, volstaat jouw paartje sneakers en paartje sandalen prima. Maar als je ‘s avonds nog lekker op stap wil tijdens jouw vakantie, dan is het aan te raden om een extra paar schoenen mee te nemen waar je mee op stap kunt gaan. In mijn geval bijvoorbeeld ben ik erg zuinig op mijn sneakers. Ik wil dan ook voorkomen dat ze tijdens het stappen vies worden, dus die doe ik zeker niet aan in de kroeg of discotheek. Ik neem daarom altijd een extra paar schoenen mee waar ik mee op stap kan gaan.

Zo, na het lezen van deze blog weet je zeker dat je wat betreft schoenen goed zit op vakantie! Wil je nog meer tips voor het inpakken van je koffer? Hier vind je 5 onmisbare tips bij het inpakken van je koffer!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.