TV-series

{ TV tip } | Cartoon Network: Ivandoe marathon

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Dit weekend is een Ivandoe marathon te zien op Cartoon Network. Volg van 8.00 tot 20.00 uur de gloednieuwe epische avonturen van prins Ivandoe, een jonge bok met grootheidswaanzin, en zijn trouwe schildknaap Bert, tijdens het grootste avontuur van hun leven. Ze trekken door de Vijf Koninkrijken naar ‘Eagle Mountain’ in hun zoektocht naar de legendarische Gouden Veer!

De kids zullen vast niet weg te krijgen zijn bij het scherm met deze leuke, humoristische serie maar daarvoor hebben we een leuke tip. Knutsel zelf heel eenvoudig een veer, verstop deze in of rondom het huis en laat de kids net als Ivandoe op zoek gaan naar de veer.

Hoe maak je een veer binnen twee minuten!

  1. Knip een strook papier uit
  2. Vouw deze in de lengte dubbel
  3. Begin met het steeltje te knippen en daarna de ronde vorm
  4. Knip het papier in en voila!

Ik ben benieuwd naar jullie creaties!

Bekijk dit weekend de eerste twee delen van De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe tijdens de marathon, vanaf 8.00 uur exclusief op Cartoon Network.

Tip 1: de veer is ook goed te gebruiken als boekenlegger

Tip 2: maak een schatkaart om de veer te kunnen vinden

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.