6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Xoomy Doodle Style – voor de kleine kunstenaars

Linda D

De meivakantie is in volle gang en stiekem hebben we ook de zomervakantie al steeds beter in beeld. Leuk om ter voorbereiding al even na te denken over het vermaak tijdens de reis en op vakantie. We hebben in de afgelopen jaren al een aantal reisspelletjes verzameld. De een is echt geschikt voor op de achterbank of in het vliegtuig, de ander meer voor op het campingtafeltje. Dit heeft met stabiliteit te maken en of een vaste, niet bewegende ondergrond nodig is. Ik heb nu iets heel leuks wat ik jullie wil laten zien! Het valt niet in de categorie “achterbank spel”, maar zeker in de categorie ‘eenvoudig mee te nemen’ en daarnaast zeer vermakelijk: Xoomy Doodle Style

Dit is de Xoomy Doodle Style projector! De schijfjes hebben ieder een ander thema, zoals eten, dieren, feest en ruimte. Lees de review.

Xoomy Doodle Style

Het gaat om deze super leuke Xoomy projector! We hebben iets soortgelijks in een grote én een pocket variant en die zijn altijd een groot succes geweest. Ik ben dan ook erg blij met deze kleinere reisvariant! In deze blauwe tekenkoffer van Ravensburger zitten 20 schijfjes met op ieder meerdere afbeeldingen. De schijfjes hebben ieder een ander thema, zoals eten, dieren, feest en ruimte.

Projector

Door het koffertje te openen kun je een van deze schijfjes op de projector plaatsen. De lamp projecteert de tekeningen op het scherm en door het gebruik van de zoom (dichter bij of verder weg plaatsen) kun je de grootte van de tekening bepalen. In de doos van de Xoomy midi Doodle Style zitten ook nog 10 tekenbladen, een zwarte viltstift en een uitgebreide handleiding. Het enige was je nog even toe moet voegen zijn 3 batterijen. Hierna kun je lekker creatief aan de slag! Vanaf dit punt is het namelijk een kwestie van de randen overtekenen met de zwarte stift. Je kindje waant zich een heuse artiest en kan de afbeeldingen nadien ook nog in kleuren voor een erg mooi effect!

Dit is de Xoomy Doodle Style projector! De schijfjes hebben ieder een ander thema, zoals eten, dieren, feest en ruimte. Lees de review.

Doodle

Doodle staat voor kleine, grappige tekeningetjes en dat is dan ook precies wat je hiermee kunt maken. De 10 bijgeleverde velletjes tekenpapier passen precies in de daarvoor bestemde gleufjes. Het papier blijft hierdoor goed op zijn plek. Is het tekenpapier op? Dan kun je een vel A4 papier in vieren vouwen en knippen op de vouwranden. Op die manier krijg je dezelfde afmetingen. Let er hierbij wel op dat het papier niet te dik is. Wanneer dit namelijk het geval is, zullen de afbeeldingen minder duidelijk geprojecteerd kunnen worden. Hetzelfde kan gebeuren wanneer de batterijen te zwak zijn geworden. In dat geval is het tijd om ze te vervangen!

Dit is de Xoomy Doodle Style projector! De schijfjes hebben ieder een ander thema, zoals eten, dieren, feest en ruimte. Lees de review.

Go or No Go

In de tekenkoffer passen alle accessoires, zoals de schijfjes en de stift. Op die manier kun je de koffer dus heel eenvoudig en goed gesloten mee op pad nemen. Siem heeft hem al meegenomen op familiebezoek en naar een restaurant. Beide keren een succes en zo ook bij gebruik thuis. We pakken deze Xoomy tekenkoffer dan ook zeker weten in wanneer we in de zomervakantie een lange autoreis gaan maken.
De tekenprojector wordt aanbevolen vanaf zes jaar. Ik denk dat de kleinere creatievelingen hier ook al raad mee weten vanaf vier jaar. Een aanrader wat ons betreft en dus een GO!

Xoomy Doodle Style Facts:

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.