1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar Bouw & Constructie

{ Review } | SmartMax My First Pirates

Onze kleine meid heeft kennis gemaakt met de magie van magneten. Wat een vermaak en fantasie. Ik heb het over de piraten set van SmartMax!
Linda D


Onze kleine meid heeft kennis gemaakt met de magie van magneten. Het aan- en afstoten van losse onderdelen, bleek een schot in de roos. Wat een vermaak en fantasie bracht dat teweeg. Ik heb het over de nieuwe piraten set van SmartMax!

Onze kleine meid heeft kennis gemaakt met de magie van magneten. Wat een vermaak en fantasie. Ik heb het over de piraten set van SmartMax!

SmartMax

SmartMax is magnetisch constructiespeelgoed, waarmee kinderen van alle leeftijden de leukste en mooiste bouwwerkjes kunnen maken. SmartMax is al te gebruiken door kinderen vanaf 1 jaar, tot een gemiddelde leeftijd van 6 jaar. Daarnaast is het opgedeeld in verschillende lijnen, zoals “My First”. Deze lijn is geschikt van 1 tot circa 3 jaar. Deze lijn bestaat uit zijn beurt weer uit verschillende sets, welke met elkaar te combineren zijn. Na de leeftijd van drie jaar zijn er meer uitdagende sets in het assortiment te vinden, die geschikt zijn tot ongeveer zes jaar.

Onze kleine meid heeft kennis gemaakt met de magie van magneten. Wat een vermaak en fantasie. Ik heb het over de piraten set van SmartMax!

SmartMax is onderdeel van het grotere, maar minder bekende ‘Games by Smart’. Echter, de merken die hierbij horen, heb je hoogstwaarschijnlijk al wel vaker gehoord en gezien. Zo vind je hier SmartGames, GeoSmart, Smartivity en dus SmartMax. Voor heel erg veel leeftijden, heel veel wils!

Het speelgoed van SmartMax is heel duurzaam en degelijk en kan tegen de allerhardste stootjes. Dat is fijn, wanneer je peuter ermee op ontdekking gaat. De eigenschap die we kennen van magneten; afstoten en aantrekken, zie je als vanzelfsprekend terug in dit speelgoed. Door de verschillende onderdelen in de sets kun je allerlei eindeloze combinaties maken.

SmartMax My First Pirates

In ons geval is dat de set ‘SmartMax, My first Pirates’. Deze set heeft een adviesleeftijd van 1,5 tot 5 jaar. De set bestaat uit een hele praktische, ijzeren, opbergboot. Deze boot dient dus ook als onderdeel van de gehele speelset. Daarnaast vind je een achterwand in de doos van papier, die als decor zou kunnen dienen tijdens en spannend speelavontuur. Uiteraard mogen de piraten en toebehoren niet ontbreken! Die vind je in losse onderdelen, die je samen kunt brengen tot twee piraten, een palmboom of een mast met vlag.

Lekker creatief spelen!

Wat geinig was om te zien, is dat ik bij de eerste foto’s de piraatjes maakte en plaatste bij de boom zoals op de voorzijde van de doos. Echter, Sofie maakte er vrijwel meteen totaal andere creaties mee. Zo werd bijvoorbeeld de stam van de palmboom, de romp van een van de piraten. Heerlijke die vrije creativiteit van kinderen.

Onze kleine meid heeft kennis gemaakt met de magie van magneten. Wat een vermaak en fantasie. Ik heb het over de piraten set van SmartMax!

Ook nog even strijd trouwens, want haar broer Siem (7 jaar) wilde er ook mee spelen! Zo zie je maar, reuze-interessant voor uiteenlopende leeftijden.

Go or No Go

SmartMax My First Pirates is een hele leuke, complete set om de creativiteit en motoriek mee te stimuleren. Ontzettend leuk om op deze manier je kindje kennis te laten maken met magnetisch constructiespeelgoed. Ik zou het erg graag willen uitbreiden met meer sets en heb dit dan ook haar wensenlijstje geplaatst. Opvallend lang speelplezier en het wordt telkens weer uit de kast gehaald.
Voordeel is ook dat je het netjes, makkelijk en mooi kunt opbergen. Wij geven SmartMax My First Pirates een hele dikke vette GO!

SmartMax My First Pirates facts:

  • Merk: SmartMax
  • Type speelgoed: Magnetisch constructiespeelgoed
  • Adviesleeftijd set: 1,5 – 5 jaar
  • Adviesprijs: 28,95 en te koop bij bol.com
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.