Fashion & Styling

Dit is de badmode van de zomer 2023!

badmode bikini
Linda - Go or No Go

Onlangs heb ik een genoten van een heerlijke vakantie naar het zonnige Ibiza en dat gaf me inspiratie voor deze blog. Ik heb allerlei mooie badpakken en bikini’s gezien en ik wil jullie graag meenemen in wat er deze zomer helemaal hot is op het gebied van badmode.

Badpak

We beginnen met de badpakken. Waar voorheen een badpak met name werd gekoppeld aan onzekerheid over bijvoorbeeld je buik of heupen, is dit nu al lang niet meer zo. Een badpak is enorm modieus en het kan je figuur prachtig laten uitkomen. Zo zag ik veel badpakken met een lage uitsnede, waardoor je een mooie, sexy look creëert. Als je een slanke taille hebt, is een bikini met lage uitsnede en extra accent op je taille mooi, bijvoorbeeld door de lijnen bij de taille, die je hieronder ziet op de afbeelding.

Durf jij het nog een stapje meer sexy te maken? Dan zijn onderstaande badpakken van OTTO zeker jouw ding. Deze prachtige badpakken hebben nét dat beetje extra.
Houd er bij een badpak wel altijd rekening mee dat je wel behoorlijk aanwezige delen op je lichaam krijgt die niet mee bruinen. Het is dus ideaal als je je badpak op vakantie afwisselt met een mooie bikini, zodat je overal lekker bijkleurt.

Ook de achterkant van je badpak is natuurlijk belangrijk. We zien met name gekruiste bandjes op de achterkant deze zomer. Dit staat extra vrouwelijk wat ons betreft. Maar mocht je graag shirtjes met een open rug dragen, dan is het wellicht beter om te kiezen voor de traditionele badpakken met rechte bandjes, zodat je geen bandjes gekruist op je rug hebt staan door de zon.

Ik heb mooie badpakken en bikini's gezien en ik wil jullie graag meenemen in wat er deze zomer helemaal hot is op het gebied van badmode.

Bikini

De bikini is veruit de meest gedragen badkleding op het strand. Je hebt dan ook enorm veel keuze in bikini’s en kunt echt alle kanten op. Wel zien we een duidelijke trend op het gebied van bikini’s. We zien veel kleine bikini’s, dus weinig extra stof met daarbij een broekje dat niet meer de volledige billen bedekt. Dat kan een stringbikini zijn of net een modelletje daartussen zoals op de foto hieronder. Deze zomer mag je je billen op het strand dus zeker laten zien!

Ook de high waist bikinibroekjes zien we steeds vaker. Fijn voor dames die zich toch nog wat onzeker voelen door hun buik of heupen, want met een high waist wordt precies dit gedeelte bedekt met stof.

Ik heb mooie badpakken en bikini's gezien en ik wil jullie graag meenemen in wat er deze zomer helemaal hot is op het gebied van badmode.

Qua printjes kun je in je bikini alle kanten op. Van dierenmotiefjes tot bloemetjes, alles mag! Zoek dus vooral iets uit waar jij blij van wordt en waar je je goed in voelt.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.