-

Deze leuke activiteiten mogen niet op jouw bruiloft ontbreken!

Bij een bruiloft horen ook een aantal onvergetelijke bruiloftsactiviteiten om jullie te vermaken. Naast de standaard activiteiten die in het draaiboek horen, is het erg leuk om de bruiloft te personaliseren met een aantal activiteiten die passen bij jou, je partner en jullie gasten. Ben jij er nog niet uit welke activiteiten op jouw bruiloft horen? Wij verklappen een paar van de leukste bruiloftsactiviteiten die zullen zorgen voor geweldig vermaak.

Het springkasteel

Gaan jullie buiten trouwen? Dan kunnen jullie je wagen aan de nieuwste bruiloft trend: het bruiloft springkussen!. En dan hebben we het niet over het typische felgekleurde kinderspringkussen. Nee, we hebben het over het super aesthetic witte springkasteel! Dit springkussen ziet er prachtig uit en past perfect op elke bruiloft. Het zijn niet alleen de kinderen die zullen genieten van deze bruiloft-activiteit. Ook de volwassenen zullen stiekem heel veel lol
beleven op zo’n springkussen.

Een dansworkshop

Een dansworkshop is een goede manier om wat nieuws te leren en lekker actief bezig te zijn. Vooral na het lange zitten tijdens de ceremonie is het leuk om even te bewegen. Wij raden een salsa-workshop aan! Zo houd je de romantiek er lekker in, ook onder je gasten. En je verzekert gelijk dat de sterren van de hemel worden gedanst later op de dag tijdens het feest.

Live karikatuur

Huur iemand in om live karikatuur of cartoon tekeningen te maken van jou en je gasten! Binnen no time heeft de artiest een leuk plaatje getekend, die de gasten vervolgens mee naar huis kunnen nemen. Zo heeft iedereen een leuk aandenken van deze mooie dag, en zal jouw bruiloft voor altijd herinnerd blijven.

Budget-proof opties

Wil je liever wat besparen op de bruiloftactiviteiten, maar alsnog leuk vermaak hebben voor de gasten? Dat kan zeker! Er zijn genoeg budget-proof activiteiten en spellen die jouw bruiloft onvergetelijk zullen maken. Hier komen ze.

Het fotospel

Het fotospel is een leuke manier om je gasten te vermaken én je houdt er leuke aandenkens van deze speciale dag aan over. Voor het fotospel heb je een aantal wegwerpcamera’s nodig die je aan de gasten uit kunt delen. Vervolgens geef je iedereen een uniek lijstje met originele foto-opdrachten. Deze foto’s moeten ze vervolgens tijdens de bruiloft schieten. Wat extra helpende handen voor de trouwfotograaf dus! Om het extra spannend te maken, kun je de
persoon die elke foto van het lijstje heeft gemaakt, belonen met een prijs! Hier wat inspiratie voor de foto-opdrachten:

  1. Een foto van een bruiloftsgast die een traantje wegpinkt
  2. Een foto van een groepje schaterlachende mensen
  3. Een foto van de bruid die een stuk taart eet
  4. Een trotse blik van de bruidegom
  5. Een foto van een uitbundig dansende bruiloftsgast

Het schoenenspel

Dit spel heb je misschien al eens voorbij zien komen op Instagram of TikTok. We snappen wel dat deze activiteit zo populair is, het is ook ontzettend leuk! De bruid en bruidegom gaan met de ruggen tegen elkaar aan zitten, zodat ze elkaar niet kunnen zien. Beiden krijgen ze 1 hak en 1 mannenschoen in de hand. Vervolgens leest een van de bruidsmeisjes of bruidsjonkers stellingen voor. Bijvoorbeeld, “Wie heeft er betaald op de eerste date”, of “Wie heeft de broek aan in de relatie”. Na de stelling steken de bruid en bruidegom de hak in de lucht als ze beweren dat het de bruid is, of de mannenschoen als ze beweren als het de bruidegom is. Dat wordt lachen!

Een speurtocht

Na het stilzitten bij de ceremonie, is het leuk voor je bruiloft gasten om in beweging te komen door middel van een speurtocht. Dit is ook erg leuk voor de jonge bruiloftsgasten. Bij het uitzetten van de route kun je gebruikmaken van de gehele trouwlocatie en misschien zelfs de dichtstbijzijnde bezienswaardigheden. Doe dus even een klein onderzoekje naar de leuke plekken in de stad waar jij gaat trouwen! Ga je bijvoorbeeld trouwen in een van de mooie
trouwlocaties in den Haag? Dan kun je eventueel alle bezienswaardigheden die dicht in de buurt liggen ook bij de speurtocht betrekken!

Of je nu gaat voor een grootse activiteit of een klein interactief spelletje tussendoor; bruiloftsactiviteiten zullen een onmiskenbaar element van plezier toevoegen aan jullie bruiloft. Deze activiteiten creëren onvergetelijke momenten en laten jullie gasten nog lang napraten over de geweldige tijd die ze hebben gehad!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.