3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar

8x de leukste Nintendo Switch spellen voor kleuters!

Heb je een Nintendo Switch in huis en ben je op zoek naar leuke spellen voor kleuters? Deze spellen zijn niet alleen leuk en kleurrijk.
Linda - Go or No Go

Heb je een Nintendo Switch in huis en ben je op zoek naar leuke spellen voor kleuters? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel bespreken we de 8 allerleukste Nintendo Switch spellen die geschikt zijn voor kleuters. Wist je namelijk dat er tal van spellen beschikbaar zijn die speciaal gericht zijn op kleuters? Deze spellen zijn niet alleen leuk en kleurrijk, maar ook educatief en stimulerend voor de ontwikkeling van je kleintje.

Nintendo Switch games kopen

Onderstaande games kun je fysiek in de winkel kopen, maar ook online in de Nintendo E-shop. Wist je trouwens dat je ook een Nintendo eshop card kunt kopen? Ideaal als je een Nintendo game cadeau wil geven aan iemand, maar geen idee hebt welke games het kind al heeft. Zo kan het kind zelf in de Nintendo eshop uitkiezen welke game hij of zij het liefste wil!

De leukste Nintendo Switch spellen voor kleuters

1. Yoshi’s Crafted World

Yoshi’s Crafted World is een kleurrijk en vrolijk platformspel waarin de populaire Yoshi de hoofdrol speelt. Kleuters kunnen hun hart ophalen met dit spel, dankzij de eenvoudige besturing en het speelse design. Bovendien wordt hun creativiteit en probleemoplossend vermogen gestimuleerd door de vele puzzels en geheimen die ze samen met Yoshi kunnen ontdekken.

2. Super Mario Party

Super Mario Party is een geweldig spel voor het hele gezin, en ook zeker voor kleuters! Dit spel bestaat uit een verzameling van minigames die zowel alleen als met anderen gespeeld kunnen worden. De kleurrijke personages en eenvoudige besturing maken het een perfecte keuze voor kleuters om samen met vriendjes of familie te spelen. Bovendien leren ze waardevolle vaardigheden zoals samenwerking en strategisch denken.

3. Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons is een rustig en ontspannend spel waarin kleuters de kans krijgen om een eigen eiland te ontwerpen en te beheren. Het spel stimuleert creativiteit en ontdekkingsdrang, en leert kleuters verantwoordelijkheid te nemen voor hun virtuele leefomgeving. Daarnaast kunnen ze ook sociale interactie oefenen door het bezoeken van andere eilanden of door samen te spelen met vrienden.

4. LEGO City Undercover

LEGO City Undercover is een open werelden avonturenspel waarin kleuters als politieagent de stad moeten beschermen tegen boeven. Het spel zit vol met LEGO-humor en is zeer geschikt voor kleuters dankzij de eenvoudige besturing en de vele creatieve mogelijkheden. Spelenderwijs leren ze logisch denken, strategie en navigatie, terwijl ze genieten van een spannend verhaal vol avontuur en actie.

5. Paw Patrol: On a Roll

Paw Patrol: On a Roll is gebaseerd op de immens populaire kinderserie en neemt kleuters mee op een avontuur met hun favoriete pups. In dit spel moeten de kleuters samen met de Paw Patrol reddingsmissies uitvoeren en problemen oplossen. Het spel is ideaal voor kleuters dankzij de eenvoudige besturing, kleurrijke graphics en de leuke, educatieve uitdagingen die het biedt.

6. Snipperclips

Snipperclips is een creatief puzzelspel waarbij samenwerking centraal staat. Kleuters kunnen samen met vriendjes of familieleden de unieke uitdagingen aangaan hun hoofdpersonages in verschillende vormen knippen om zo de puzzels op te lossen. Dit spel bevordert teamwork, communicatie en probleemoplossend denken, en is toegankelijk voor alle leeftijden dankzij de eenvoudige besturing en de vrolijke graphics.

7. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe is een klassieker die zowel jong als oud kan bekoren. Kleuters kunnen in dit racespel kiezen uit verschillende bekende Nintendo-personages en het tegen elkaar opnemen op kleurrijke en speelse circuits. Door de eenvoudige besturing en de optie om de moeilijkheidsgraad aan te passen, is dit spel een uitstekende keuze voor kleuters om plezier te hebben en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden en reactievermogen te trainen.

8. Untitled Goose Game

In Untitled Goose Game kruipen kleuters in de huid van een ondeugende gans die het leven van de dorpsbewoners op hilarische wijze zuur maakt. Dit spel is niet alleen erg grappig, maar ook zeer geschikt voor kleuters vanwege de eenvoudige besturing en de focus op het oplossen van puzzels en het voltooien van missies. Bovendien leren kinderen tijdens het spelen belangrijke vaardigheden zoals oorzaak- en gevolgdenken, en het ontwikkelen van hun creativiteit en strategisch denkvermogen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.