3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Rollenspel

{ Review } | Naar het strand met Peppa’s strand camper

Linda D

Oink Oink.. dat guitige varkentje dat het liefste in de modder springt en met familie en vriendjes avonturen beleeft. Peppa Pig! Wie kent haar niet? Ouders hebben vaak een haat-liefdeverhouding met dit karaktertje, maar kinderen zijn er doorgaans dol op. Zo ook Sofie! Een kleine fan van Peppa en haar broertje George (a.k.a. “Djoorsch”). De levering van de nieuwste Peppa’s strand camper en haar familie werd met hard gegil ontvangen. Een blij meisje!

Peppa’s strand camper

De herkenbare gele camper uit de tv-serie rijdt Peppa en haar familie regelrecht naar het strand. Naast de strandcamper vind je uiteraard ook Peppa Pig, broertje George, Papa Big en Mama Big in de doos. Voor alle vier is een duidelijke zitplek in het busje. Om ze in de bus plaats te laten nemen kun je het dak afnemen. Zodra ze hun plekje hebben gevonden, plaats je het dak er heel eenvoudig weer op. De biggetjes zitten niet heel stevig vastgeklikt en gaan bij een onrustig ritje wel wat schuiven. Onze peuter-chauffeur was namelijk niet heel erg voorzichtig en hield zich op zijn zachtst gezegd niet aan de maximale snelheid. Dat de biggetjes vervolgens liggend hun trip vervolgde, deerde haar niet!

De levering van de nieuwste Peppa's strand camper en haar familie werd met hard gegil ontvangen. Een blij meisje!

Op het dak zie je ook een drager en deze is speciaal bedoelt voor de roze surfplank! Eenmaal aangekomen op het strand stappen Peppa en haar familie uit en kan de pret beginnen. De roze surfplank heeft een opstaand stokje, waar je een van de voetjes van de biggetjes op kunt klikken. Zo staan ze stevig op de plank en laat je ze met behulp van wat heerlijke fantasie op de golven deinzen.
Ze zijn al “gekleed” in zwemkleding en samen met de twee bijgeleverde emmertjes zijn ze helemaal klaar voor de strandpret. Leuk detail; wanneer je de achterklep van het busje opent, vind je daar nog een barbecue. De bankjes in de bus kun je ook eenvoudig los halen en gebruiken om de biggetjes ook naast de bus te laten zitten.

De levering van de nieuwste Peppa's strand camper en haar familie werd met hard gegil ontvangen. Een blij meisje!

Go or No Go

Naar verwachting is het hier echt een megahit gebleken! Sofie kan over het algemeen heel fijn, zelf spelen. Het rijdende busje, de vier biggetjes en verschillende losse onderdelen houden haar eindeloos bezig. Dit is voor hier echt een schot in de roos en er zal nog veel mee gespeeld gaan worden. Ook voor buiten, in de zandbak, zie ik dit al helemaal voor me. Laat dat zonnetje maar komen! Dan kunnen ze “echt” naar het strand. Zeker weten een GO!
Het merk Hasbro heeft nog veel meer Peppa Pig speelgoed in het assortiment (bijvoorbeeld de trein van mejuffrouw Konijn en Air Peppa) en op die manier kun je het speelplezier in dit thema nog verder uitbreiden.

Peppa’s Strand camper Facts:

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.