5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Poppen & Knuffels Speelgoed Trends & Hypes

{ Review } | Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls

Na! Na! Na! Surprise heeft een nieuwe lijn uitgebracht die perfect is om mee te nemen: de Mini Dolls. Lees hier alles over deze dolls.Met poppen spelen blijft fantastisch. Macy is er hier thuis helemaal weg van en speelt er regelmatig mee. Vaak wil ze haar poppen ook meenemen als we een dagje naar vrienden of familie gaan. Of als we naar een restaurant gaan en ze iets te spelen wil meenemen. Maar die grote poppen zijn daar niet altijd helemaal geschikt voor. Na! Na! Na! Surprise heeft een nieuwe lijn uitgebracht die perfect is om mee te nemen: de Mini Dolls.

Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls

Deze nieuwe lijn bestaat uit 12 poppetjes in nieuw handig meeneem formaat, ze zijn namelijk 10 cm.
Elke pop word, zoals we gewend zijn van Na! Na! Na! Surprise, geleverd met een volledige outfit, inclusief schoenen en een poppenstandaard. Doordat alle poppetjes even groot zijn kun je de kledingstukken ook onderling wisselen en zo je eigen outfit creëren. De poppetjes zijn super schattig om te zien, heel modieus gekleed en wellicht herkenbaar van de grotere versie, de 3 in 1 rugzak.

Mini rugzak

De minirugzak is ideaal om mee te nemen. Wanneer je de rugzak openmaakt, ontstaat er een leuke speelruimte. Beide kanten van de binnenkant hebben een prachtige achtergrond die erom vragen om mee te spelen. Wij kregen de paarse rugzak met een soort danszaal en het uitzicht vanuit een slaapkamer, lijkt het wel. Dat betekent natuurlijk veel dansfeestjes en logeerpartijtjes!

De rugzak is super simpel open te maken en zelfs als je springt, blijft hij dicht….Ja, dit hebben we uitgeprobeerd. In de rugzak kun je 4 minipoppetjes van Na! Na! Na! Surprise meenemen en hij is er in twee verschillende uitvoeringen. City Bear, de paarse beren versie met als poppetje Lizzy York en Parisian Kitty, de roze katten versie met als bijbehorende poppetje Amelie Laurent.

Na! Na! Na! Surprise heeft een nieuwe lijn uitgebracht die perfect is om mee te nemen: de Mini Dolls. Lees hier alles over deze dolls.
Na! Na! Na! Surprise heeft een nieuwe lijn uitgebracht die perfect is om mee te nemen: de Mini Dolls. Lees hier alles over deze dolls.

Unboxing

Na! Na! Na! Surprise staat natuurlijk bekend om het leuke unboxing effect. Macy mocht ook een losse mini doll uitpakken. In de verpakking zaten 3 zakjes. Hierin vond ze de complete outfit en natuurlijk het poppetje zelf. Een geweldig effect hierbij vond ik de confetti die al een beetje hint naar het soort poppetje wat in de verpakking zit. Zo zat er konijntjes confetti in, bij natuurlijk, het poppetje met de konijnen oortjes. De outfit is helemaal afgemaakt met zelfs een paar sokken en het konijnenthema komt in de gehele outfit terug. Dat gezicht bij het uitpakken, een glimlach van oor tot oor, ik hou ervan!

Na! Na! Na! Surprise heeft een nieuwe lijn uitgebracht die perfect is om mee te nemen: de Mini Dolls. Lees hier alles over deze dolls.

Go or No Go

Het zal je niet verbazen dat het hier een enorme Go is. Macy is er helemaal weg van en wil alle poppetjes verzamelen. Alle poppetjes zijn geïnspireerd door dieren en met name de unicorn staat hier hoog op het verlanglijstje. Er wordt veel met de poppetjes gespeeld en ze loopt trots met haar rugzakje door het huis. Ook gaat hij vaak mee voor het buitenspelen. We zijn de tassen voor op vakantie aan het inpakken en ik weet zeker dat deze rugzak meegaat. Er kunnen nog wat leuke losse spulletje bij in aangezien ze nog geen 4 minipoppetjes heeft. Echt een hele leuke aanwinst vind ik het!

Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.