Fashion & Styling

Een fotomuur maken met MixPix fototegels van Bestecanvas.nl

Foto’s…als ik iets veel in huis heb, zijn het wel foto’s. Ik heb echt verschrikkelijk veel foto’s. Alle herinneringen en mooie momenten die ik heb, zijn bijna allemaal vastgelegd. Ik hou ervan, tastbaar voor nu, en om nooit te vergeten. Als decoratie voor in huis vind ik het geweldig. Maar de tijd van een simpel canvas kiezen lijkt bijna voorbij, want er is tegenwoordig zoveel keuze! Wat mij betreft maakt dit het alleen maar leuker, want je kunt het echt helemaal naar je eigen smaak maken. En dat deden we dan ook, namelijk met de MixPix tegels van BESTECANVAS.NL!

Subtiel

Wat ik deze keer graag wilde, was iets subtiels. Niet een groot kolossaal doek, maar iets speels. De keuze is reuze wat dat betreft, maar ik was er al snel over uit dat het meerdere foto’s moesten worden. Harvey is namelijk ook dol op foto’s! Maar…gaten in de muur wil ik liever niet. De slaapkamermuur van Harvey is vrij lang, dus een leuk speels effect konden we er wel van maken. Maar hoe pak je dat dan aan? Na wat zoekwerk kwamen we uit op fototegels die met een speciaal ophangsysteem opgehangen worden. Dit zou ervoor moeten zorgen dat ze supersimpel te vervangen zijn. Ook verandert het direct de hele kamer doordat je zoiets simpels toevoegt. Wij gingen er mee aan de slag!

Ruime keuze bij Bestecanvas.nl

Als ik zeg: ruime keuze, dan bedoel ik ook echt ruime keuze. Zo vind je bij Bestecanvas.nl, naast de traditionele foto op canvas, ook posters, collages, fotoplaten, foto’s op hout en ook MixPix. Dat laatste is waar wij uiteindelijk voor kozen. Fototegels die je op de muur hangt en gemakkelijk kunt vervangen door een andere fototegel. Ze zijn 20x20cm en gemaakt van lichtschuim, dus ze wegen echt bijna niets.

Bestellen maar!

Het bestellen was eigenlijk vrij simpel. Je kiest de foto’s uit die je graag zou willen bestellen en klikt ze aan. Dit deed ik gewoon lekker lui vanaf mijn telefoon, ideaal! Je hebt er geen speciale app voor nodig, het kan gewoon direct via de website. Na zo’n 1,5 week waren de tegeltjes binnen en konden we aan de slag.

Ik heb echt veel foto's. Alle herinneringen en mooie momenten die ik heb, zijn bijna allemaal vastgelegd. Nu op MixPix fototegels.

MixPix fototegels ophangen

Het ophangen van foto’s vind ik altijd wel een klusje. Het moet allemaal recht hangen en komt nogal nauw. Ik laat dit dan ook met liefde over aan mijn man.
In de doos vond ik naast de foto’s en het montagesetje ook een uitleg waarop precies de stappen stonden opgeschreven in jip-en-janneketaal. Lekker simpel en kort, ik hou ervan. Het komt er eigenlijk op neer dat je een magneet bevestigt op de muur en ook een op de fototegel. Als beide magneten goed zitten, kun je de fototegel op de muur plakken door hem er tegenaan te houden. Het kan eigenlijk niet makkelijk. Eerst legden we alle tegels neer op de grond om te spelen met het patroon. Zodra we die gekozen hadden, konden we het eerste magneetje plakken. Binnen een mum van tijd was de muur gevuld! Echt simpel dus. En mocht je nu toch een klein beetje scheef gemeten hebben, dan kun je gemakkelijk het bordje op de magneet schuiven, zodat het alsnog allemaal netjes recht hangt. Dat is echt heel fijn!

Ik heb echt veel foto's. Alle herinneringen en mooie momenten die ik heb, zijn bijna allemaal vastgelegd. Nu op MixPix fototegels.

Onze ervaring met de MixPix fototegels

Het bestellen vond ik ontzettend gemakkelijk. Wel heb ik bij het bestellen iets te snel doorgeklikt, waardoor ik heb gemist dat er op één van de fototegels een hoofd niet helemaal zichtbaar was. Oeps, foutjes kunnen gebeuren zullen we maar zeggen, daar leer je van. Tip van mij dus: check goed of iedereen goed in beeld is!

Het monteren was erg snel gedaan. Ik denk dat we uiteindelijk langer bezig zijn geweest met het uitmeten van de muur en het patroon uitkiezen dan het daadwerkelijk ophangen van alles. Een goede voorbereiding natuurlijk ook het halve werk.

Ik heb echt veel foto's. Alle herinneringen en mooie momenten die ik heb, zijn bijna allemaal vastgelegd. Nu op MixPix fototegels.

Go or No Go

Doordat je de foto’s gemakkelijk kunt verplaatsen kun je ook eens spelen met de indeling van de foto’s. Ben je er niet helemaal tevreden over? Dan heb je in een paar seconden de hele boel weer anders ingedeeld. Echt heel erg fijn.
Is hij straks ineens megafan van een andere superheld of wil ik wat andere kleuren erin, omdat ik de kamer toch wat anders wil inrichten? Dan doe ik dat gewoon door zijn nieuwe superheld op de foto te zetten of een leuke afbeelding op te zoeken en die te bestellen. Ook kun je er na een tijdje voor kiezen om wat nieuwe fototegels te bestellen, bijvoorbeeld na een vakantie. De fototegels zijn leuk geprijsd dus daar moet je het zeker niet om laten. Wat mij betreft echt een dikke aanrader!

Kortingscode

Wil jij ook aan de slag met deze leuke MixPix fototegels? Krijg meer dan 90% KORTING in totaal! Gebruik mijn code GO10 en ontvang een EXTRA KORTING van 10% op alle bestellingen! Ga naar www.bestecanvas.nl en voer de code GO10 in de winkelwagen in om je korting in te wisselen.

* Code kan meerdere keren gebruikt worden en is geldig tot 30 juni 2023♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.