Inspiratie

{ Review } | L.O.L. Sunshine Make-over dolls

Linda D

Onze dochter van twee jaar is een hele, zorgzame, lieve poppenmoeder. Een en al ontroering als ik haar spel hierin bewonder. Verzorgen, knuffelen, troosten, voeden, in bed leggen. Alles wat een poppenmoeder hoort te doen. Een nieuwe pop is hier dan ook altijd heel erg welkom, en zeker een OMG L.O.L. Surprise! pop, in dit geval de Sunshine Make-Over dolls.

Wij kregen een super leuk pakket van OMG L.O.L. Surprise! binnen! Een grote pop en een verrassingsbal. Nieuw voor ons! Dus eigenlijk extra leuk. Ook voor mij, stiekem 😉

Een nieuwe pop is hier dan ook altijd heel erg welkom, en zeker een OMG L.O.L. Surprise! pop, in dit geval de sunshine make-over dolls.

L.O.L. Surprise! Sunshine Make-Over doll

Het was onder andere de L.O.L. Sunshine Make-Over doll, met de naam Sunrise. De haren en accessoires van deze pop (en haar vriendinnen uit dezelfde serie) veranderen van kleur onder invloed van zonlicht. Eigenlijk vind ik het ontzettend zonde om de kleurveranderingen te verraden, omdat het veel leuker is om dit zelf te ontdekken. Wat ik kan bevestigen is dat het werkt! Zelfs als je bij een raam met direct zonlicht speelt. Op die momenten zie je zelfs ook haar kleding transformeren en details verschijnen. Bij de pop worden diverse accessoires geleverd zoals schoenen, een bril en oorbellen. Ook een aantal van deze accessoires maken deel uit van de transformatie, welke je keer op keer kunt herhalen. Zodra je naar binnen gaat, uit de zon, gaan de kleuren weer terug naar het origineel.
Het is een mooie pop en verrassend goed en soepel buigbaar. Ik heb me laten vertellen dat de handen te verwijderen zijn, zodat je de poppen makkelijk van kleding kunt laten wisselen. Handige tip voor de oudere kindjes. Voor nu wordt deze lieve pop voorzien van accessoires, in de watten gelegd en bewonderd in het zonlicht.

L.O.L. Surprise! bal

Naast deze gave pop kreeg Sofie dus ook nog een mysterieuze verrassingsbal (L.O.L. Suprise! Sunshine Make-over Mini pop). Ik neem jullie stap voor stap mee in deze erg leuke onthulling.

Sofie (2 jaar) beleeft dit uitpakfeestje natuurlijk nog niet half zoals een kindje van bijvoorbeeld 4 jaar dit zou doen, maar gelukkig heeft ze een net zo enthousiaste moeder. Want, kijk nou eens… hoe leuk is dit? Je start met de eerste “rits”.

Na de eerste laag van de bal te hebben verwijderd, verschijnt er een volgende laag en rits.

Nadat je deze hebt opengemaakt, verschijnt er een witte LOL bal welke je kunt openen.

In deze bal bevinden zich de meeste schattige cadeautjes die los van elkaar zijn ingepakt. Wat een feestje! Toch?
Uiteindelijk vonden we daar het leuke kleine popje, samen met allerlei accessoires. Zoals mini schoentjes, een drankje, een bril en een jurkje.

Dit vind ik dus echt een heel erg leuk verjaardagscadeautje. Voelen jullie mijn enthousiasme? Deze versie van de L.O.L. Suprise! beschikt over dezelfde magie als de eerder genoemde grote pop en verandert ook van kleur.  Je weet van de tevoren niet welk popje er in de bal zit, vandaar de naam ‘surprise’. In totaal zijn er binnen dit thema 12 verschillende popjes te verzamelen.

Een nieuwe pop is hier dan ook altijd heel erg welkom, en zeker een OMG L.O.L. Surprise! pop, in dit geval de sunshine make-over dolls.

Sofie ging er op haar manier heerlijk mee aan de slag en gezien haar leeftijd en ontwikkeling zullen ook deze poppen nog lang deel uit blijven maken van haar poppenfamilie.

Een nieuwe pop is hier dan ook altijd heel erg welkom, en zeker een OMG L.O.L. Surprise! pop, in dit geval de sunshine make-over dolls.

Go or No Go

Onze eerste kennismaking met OMG LOL en op slag verliefd. Dus.. ja een zeer duidelijke GO. Beide poppen zijn zeer uniek door het veranderen van de kleuren en de bal, wat moet ik er nog meer over zeggen? Een feestje. Echt! Ik ga het onthouden voor de komende verjaardagen van nichtjes en vriendinnetjes, want dit is sowieso een hit.

Facts:

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.