Carnaval

6x carnavalskleding voor tieners inspiratie

Wat is nu leuke carnavalskleding voor tieners, die vooral niet te kinderachtig is? Wij hebben 5 leuke opties voor je op een rijtje gezet!
Linda - Go or No Go

Carnaval is natuurlijk dé tijd om lekker te feesten. Niet alleen voor volwassenen, integendeel! Ook tieners feesten er ieder jaar op los. Natuurlijk wil je als tiener er dan ook op je best uitzien. Maar wat is nu leuke carnavalskleding voor tieners, die vooral niet te kinderachtig is? Wij hebben 5 leuke opties voor je op een rijtje gezet!

Karakter uit een populaire serie of film

Wat tieners vaak niet te kinderachtig vinden, is zich verkleden als een karakter uit een populaire film of serie. Denk maar aan het grote succes van de serie Squid Game. Dat jaar liepen er tijdens carnaval veel tieners rond in een Squid Game outfit. Voor tienermeiden zien we dit jaar waarschijnlijk veel Wednesday carnaval outfits, gezien de enorme kijkcijferhit van de gelijknamige serie Wednesday op Netflix.

Opposuits pak

Een andere optie die perfect is voor carnaval en voor honderd procent niet kinderachtig is, is een pak van Opposuits. Persoonlijk vind ik de Opposuits pakken voor tieners echt fantastisch. Zo hebben ze pakken voor tieners met dollarbiljetten opdruk, maar bijvoorbeeld ook Super Mario, Batman en Hawaii opdruk. Het staat super tof, zo’n pak met stropdas allemaal in dezelfde opdruk en het past natuurlijk perfect bij Carnaval.

opposuits tiener pak
Alle Opposuits pakken op deze foto komen van Carnavalskleding.nl

Een stofjas

Ken je ze nog? De klassieke witte stofjas? Dertig jaar geleden liepen alle tieners er in rond tijdens carnaval. De stofjas werd natuurlijk vol gekalkt met teksten en tekeningen door jezelf en je vrienden. Ook nu nog is de stofjas absoluut een ideale outfit voor de tiener die zich niet meer écht wil verkleden, maar ook niet in z’n normale kleding rond wil lopen tijdens carnaval.

Unicorn

De eenhoorn is natuurlijk enorm tijdloos. Van kleine kinderen tot volwassenen: iedereen is fan van unicorns. En als tiener ga je natuurlijk niet in kinderachtig unicornpakje rondlopen, maar wel een in een unicorn pak dat echt gemaakt is voor tieners en dames. Houd je niet zo van rokjes of jurkjes, dan is een unicorn onesie ook perfect! En ook nog eens lekker warm op de fiets of als je buiten carnaval viert.

Wat is nu leuke carnavalskleding voor tieners, die vooral niet te kinderachtig is? Wij hebben 5 leuke opties voor je op een rijtje gezet!
Alle kleding op deze foto komt van Carnavalskleding.nl

Voetballer

Wat we ook vaak zien, zijn tieners die verkleed gaan als voetballer. Natuurlijk een hele handige en slimme outfit voor alle tieners die al op voetbal zitten. Zo ben je wel verkleed, hoef je geen nieuwe carnavalsoutfit te kopen én heb je kleren aan waar je je goed in voelt en die lekker zitten. Niet de meest originele tiener carnavalsoutfit dus, maar wel praktisch.
Zoek je nét iets originelers dan een voetballer, maar hoeft het allemaal niet te gek? Dan is wellicht een scheidsrechter outfit wel de perfecte outfit voor je.

S.W.A.T.

Een donkere outfit, dat is vaak ook wel iets waar tieners zich comfortabel in voelen. Wan teveel opvallen wil niet iedereen. Een S.W.A.T. outfit is dan perfect. Die zijn stoer, simpel en meestal zwart of donkerblauw. Zowel voor jongens als meiden zijn er verschillende opties te vinden!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.