Fashion & Styling

5x een prachtige en persoonlijke ketting

Linda - Go or No Go

Een ketting met een boodschap, een gedachte erachter, vind ik een van de mooiste cadeaus die je als vrouw kunt krijgen of aan jezelf kunt geven. Ik draag ook alleen kettinkjes die voor mij echt een bijzondere betekenis hebben. In deze blog laat ik je vijf verschillende kettingen zien die je kunt laten maken met een bijzondere betekenis.

#1 Geboortebloem ketting

Een vriendin van mij heeft een prachtige tatoeage van haar geboortebloem en een tijdje geleden gaf ik haar een ketting met haar geboortebloem cadeau. Ik wist door die tatoeage natuurlijk al dat ze een bijzonder gevoel heeft bij haar geboortebloem, dus een bijpassende ketting was een schot in de roos. De geboortebloem is afhankelijk van de maand waarin je geboren bent. Zo is bijvoorbeeld de geboortebloem van februari een iris en van november de chrysant.

#2 Sterrenbeeld hanger

Ook deze ketting is gericht op je geboortemaand, namelijk een ketting met je sterrenbeeld. Mijn man, mijn kinderen én ik hebben allemaal hetzelfde sterrenbeeld, dus voor mij is mijn ketting met het sterrenbeeld ‘vissen’ extra speciaal; hij staat echt symbool voor ons allemaal.

Een ketting met een boodschap, een gedachte erachter, vind ik een van de mooiste cadeaus die je als vrouw kunt krijgen of jezelf kunt geven.

#3 Letter ketting

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit een van de meest populaire opties is. Een ketting met een lettertje eraan. Ik ken behoorlijk veel moeders die een ketting dragen met de voorletters van hun kind(eren). Soms levert dat ook wel grappige combinaties op, zoals een vriendin van me die twee kindjes heeft: Manon en Eva. Als je geen idee hebt wie ze is en dat ze kinderen heeft, kun je zomaar denken dat ze een ketting draagt met het woordje ‘me’, haha!

#4 Geboortejaar ketting

Ook een bijzondere ketting die extra persoonlijk is: een ketting met je geboortejaar. Ben je meteen af van die ‘hoe oud ben jij’ vragen! Wat ik dan wel zéker een mooie toevoeging vind, is een geboortesteentje erbij aan deze ketting. Je geboortesteen is gebaseerd op de maand waarin je geboren bent, dus je hebt aan je kettinkje dan een combinatie van je geboortejaar en geboortemaand.

Een ketting met een boodschap, een gedachte erachter, vind ik een van de mooiste cadeaus die je als vrouw kunt krijgen of jezelf kunt geven.

#5 Vier letters bij elkaar

Tot slot nog een hele mooie, bijzondere hanger die ik nog niet eerder gezien heb: een ketting met een hangertje waarop je vier letters kunt graveren. Zo kun je bijvoorbeeld, als je een partner en twee kindjes hebt, van jullie alle vier de eerste letter laten graveren. Of misschien wil je wel een volledige naam van vier letters laten graveren?
Hoe dan ook heb je met deze hanger een prachtige, unieke en persoonlijke ketting in handen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.