Binnenspeeltuinen Buitenspeeltuinen Noord-Brabant

Kids wonderland, voor een sprookachtige speelervaring

Dit keer gingen we naar Brabant en kwamen we in een sprookachtige omgeving terecht. Welk sprookjes wil jouw kind naspelen in Kids Wonderland?
Joyce

Mijn kinderen zijn dol op de binnenspeeltuinen. Regelmatig rijden we iets verder om anderen te bezoeken. Dit keer gingen we naar Brabant en kwamen we in een sprookjesachtige omgeving terecht. Welk sprookjes wil jouw kind naspelen in Kids Wonderland?

Kids Wonderland

Met meer dan 2500 vierkante meter is er altijd wel iets te beleven in Kids Wonderland. Dit is niet zomaar een indoorspeelparadijs waar je kan klimmen en klauteren. Het is één groot themapark. Alsof je een sprookje binnen loopt en je eigen verhaal verzint. De klimtoestellen zijn zo “ingepakt” dat het een cowboydorp lijkt. Springen doe je in de jungle en bij de dino’s kan je heel hoog klimmen en er weer afglijden. Hoe leuk is dat?

“Dag mama, wij gaan”

De entreehal is al gethematiseerd en dat geeft je het gevoel een andere wereld binnen te komen. Je krijgt niet het gevoel dat je een enorme hal binnenkomt. Overal zijn leuke zithoekjes en tafels waar je aan kan zitten. Omdat we in de kerstvakantie er zijn, is het ook nog eens sfeervol aangekleed en druk. Uiteindelijk vinden we een tafeltje en sprinten ze allebei er vandoor. “Dag mama, wij gaan

Een mini lunapark

Af en toe gaat de vlindertuin open. Dit is een mini lunapark binnen de kasteelmuren. Het is niet heel duidelijk wanneer de deuren open gaan, dus mijn kinderen lopen regelmatig langs om te kijken. Het is niet als die bekende lunaparken op de kermis. Alleen dan in het klein. Het geeft dit indoorspeelparadijs net even dat extra. Iets unieks. Ook heeft Kids Wonderland een wensboom. Deze gaat ook maar af en toe open. Je kan naast elkaar zitten en je trekt jezelf dan omhoog. Super grappig.

Lang wachten op eten

Het is er behoorlijk druk, dus besluiten we iets langer te wachten om te gaan eten. Zo rond half 2 bestellen we. Ze hebben best een grote kaart, dus er ze hebben altijd wel iets. De bestelling opnemen duurt lang en het meisje achter de kassa is met andere dingen bezig. Wel drie keer loopt ze weg om vervolgens te vragen wat we ook alweer wilden hebben. Daarnaast duurt het ook erg lang. We horen iedereen erover klagen. Uiteindelijk heeft ons broodje kroket, patat en hamburger er 45 minuten over gedaan. Gelukkig smaakte het wel erg goed.

Jungle thema Kids Wonderland

Genoeg te doen in Kids Wonderland

De kinderen hebben bijna geen tijd om te komen eten. Er is zoveel te zien en te beleven. Je kan in de onderzeeër stappen en een rondje “fietsen” in de lucht. Springen in de jungle en kijken of jij de lasergame aan kan. Af en toe komen ze even wat drinken, maar ze genieten met volle teugen. Ook buiten hebben ze ook nog genoeg. Voor ik het weet hebben ze hun jas en schoenen al aan en zijn naar buiten. “Mama, mogen we hier nog een keertje naar toe?”.

Go or No Go

Zoals je al hebt gemerkt willen mijn kinderen heel graag een keertje terug komen. Ze hebben echt een geweldige dag gehad. Qua personeel is er nog een hoop te verbeteren. Ze zijn jong en onervaren. Maar als jou dat niet uitmaakt en je het vooral belangrijk vindt dat je kinderen het leuk vinden dan zou ik zeker gaan. Het ziet er fantastisch uit en er is genoeg te doen!

Wil je meer weten over Kids Wonderland? Kijk dan hier op hun website!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.