Kerst

Hoe ga je om met de nadelen van kerstinkopen? – 4 handige tips

Kerstinkopen en cadeautjes geven gaat in de maand december niet zonder moeite. De voorraden zijn op en kom je terecht bij de webshops.

Kerstinkopen en cadeautjes geven gaat in de maand december niet zonder moeite. Als je de winkel in gaat of contact opneemt met de groothandel, dan heb je te maken met de drukte. De voorraden zijn op en daardoor kom je terecht bij de grote webshops.

Of als je een beetje laat bent met kerstinkopen, dan vind je alleen nog de minst leuke kerstcadeaus online. Als je bij Hallmark winkelt, heb je die obstakels niet meer. In dit artikel vind je vijf tips hoe je omgaat met de problemen rondom kerstcadeaus shoppen.

#1 Drukte in de winkel

Ken je die Amerikaanse kerstfilms waarin mensen letterlijk over elkaar heen vallen om bepaalde cadeaus te bemachtigen? In Nederland gaat het er gelukkig niet zo aan toe, maar het is wel druk in de winkels. Je moet je een weg door de massa banen en je staat lang in de rij bij de kassa. En dat terwijl de decembermaand al zo druk is. Als je online shopt bij Hallmark heb je hier geen last van. Je kunt gewoon je werk doen achter de computer en tussendoor de cadeaus shoppen.

#2 Voorraad is op

Tegenwoordig grijp je mis als je later dan half november je inkopen doet. De schappen zijn leeg in de winkels en zelfs de online shops geven aan dat producten zijn uitverkocht. Gelukkig kun je altijd rekenen op de voorraad van Hallmark.nl. Rondom de feestdagen wordt er extra veel voorraad ingeslagen. Het merk weet alles van de drukte tijdens de feestdagen, zodat ze gericht kunnen inkopen. Bijna niemand grijpt daar mis.

#3 Gebrek aan tijd

De feestdagen zijn voor iedereen druk. Je hebt nog veel werk af te ronden voor het einde van het jaar, je wil nog een mooie outfit shoppen en je bent druk bezig met het plannen van familiebezoeken. Waar haal je de tijd vandaan om een leuk kerstcadeau te kopen? Verspil je tijd niet met een bezoek aan de stad, maar winkel vanuit je luie stoel.

#4 Gebrek aan persoonlijke toevoeging

Als je naar de winkel of groothandel gaat, dan kun je voor iedereen een origineel kerstcadeau kopen. Maar die zijn dan vaak voor iedereen hetzelfde en er zit nog geen persoonlijke boodschap bij. Zo lijken de kerstpresentjes een moetje, terwijl je juist graag iemand persoonlijk wil bedanken. Die ene kennis of collega heeft bijvoorbeeld net een kindje gekregen en de ander gaat juist bijna met pensioen. Dan wil je beiden toch iets anders geven. De boodschap daarbij hoort ook heel verschillend te zijn. Bij Hallmark kun je dit zo regelen en je voegt daarbij makkelijk een leuke boodschap, zonder dat alles een eenheidsworst is. Hoe leuk en handig is dat?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.