Inspiratie

5 tips om jouw badkamer te pimpen

Een zwarte badkamer, dé woontrend van dit moment
Linda - Go or No Go

Je badkamer pimpen? Dat is eigenlijk altijd een goed idee. Door je badkamer naar wens te pimpen, maak je in de toekomst blijvend met veel plezier gebruik van je badkamer. Daarnaast kun je hiermee de waarde van je woning verhogen. Indien je voor een moderne en luxe badkamer kiest, is dit absoluut van invloed op de waarde van je woning.

Bovendien is het heerlijk als je badkamer volledig naar je wens is. Zodra je ’s ochtends met je slaperige hoofd de badkamer instapt, voelt alles direct fijn en vertrouwd aan. Dat is precies wat je wilt. Voordat je van dit gevoel kunt genieten, moet je wel je badkamer op de juiste manier pimpen. Volg daarvoor onderstaande tips op.

Tip 1: denk goed na over de inrichting

Op welke manier is je badkamer op dit moment ingericht? En vind je deze inrichting ideaal? Mocht dit niet het geval zijn, kun je beter voor een andere inrichting opteren. Met een andere inrichting maak je je badkamer mogelijk nog meer naar je wens.

Wel is het zo dat je niet zomaar voor een andere inrichting kunt kiezen. Mogelijk moet je de waterleidingen opnieuw aan laten leggen. Of moet je op andere punten in je badkamer elektriciteitspunten aan laten leggen.

Tip 2: kies voor nieuwe tegels

Door nieuwe tegels in je badkamer te plaatsen, geniet je direct van een andere uitstraling. Zowel de vloer- als de wandtegels zijn simpelweg van grote invloed op de uiteindelijke uitstraling van je badkamer.

Hierbij is het advies om goed naar je badkamer te kijken. Heb je een relatief kleine badkamer? Dan kies je het beste voor grote lichtgekleurde tegels. Deze tegels laten een ruimte namelijk groter ogen. Kleine donkergekleurde tegels brengen juist het tegenovergestelde effect met zich mee.

Tip 3: verwerk accessoires in je badkamer

Om je badkamer te pimpen, hoef je niet altijd grote uitgaven te doen. Door nieuwe accessoires in je badkamer te verwerken, kun je eveneens de uitstraling aanpassen. Dit doe je bijvoorbeeld door een nieuwe wastafelkraan te kopen. Of door nieuwe planten in je badkamer neer te zetten.

Tip 4: denk goed over je wensen na

Voordat je je badkamer kunt pimpen, moet je goed over je wensen nadenken. Is je huidige douche nog wel naar wens? Of kun je het beste nieuwe douchedeuren bestellen? Of wil je mogelijk een nieuw bad in je badkamer hebben? Dit zijn slechts enkele mogelijke wensen die je met betrekking tot je nieuwe badkamer kunt hebben. Denk hier daarom erg goed over na.

Tip 5: ga voor één stijl

Bij het pimpen van je badkamer kun je uit heel veel stijlen kiezen. Om uniformiteit in je badkamer te creëren, is het advies om voor één stijl te gaan. De ervaring leert dat dit het mooiste eindresultaat met zich mee brengt.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.