Meivakantie Vakantie in Europa Zomervakantie

5 leuke campings voor kinderen in Spanje

Spanje is een geweldig land om te kamperen. In dit artikel geven we je 5 tips voor leuke campings in Spanje om heen te gaan met kinderen.

Spanje is een geweldig land om te kamperen. Er zijn veel verschillende campings voor kinderen in Spanje, dus er is altijd wel een plek die perfect is voor jou en je gezin. Of je nu houdt van rustige campings met een mooi uitzicht, of van levendige campings met veel activiteiten en animatie, in Spanje vind je het allemaal. In dit artikel geven we je 5 tips voor leuke campings in Spanje om heen te gaan met kinderen.

1. Camping Las Dunas in Girona

Camping Las Dunas is een fantastische camping in Girona. Het ligt aan het strand (aan de Costa Brava), dus je kunt lekker genieten van de zon en het water. Er is ook een mooie tuin met palmbomen en een zwembad en ook is er een zandstrand met windsurfschool. De camping is vrij rustig en perfect voor gezinnen met kinderen.

2. Camping Cala Gogo vlakbij Playa d’Aro

Camping Cala Gogo is een geweldige camping. Er zijn maar liefst vijf zwembaden, waarvan 2 kinderzwembaden. In totaal zijn er vijf waterglijbanen. Je kunt ook gebruik maken van de tennisbanen of een spelletje minigolf spelen. De camping ligt in een prachtige baai, direct aan zee, waar je ook een duikschool in de buurt vindt.

3. Camping La Torre del Sol in Tarragona

Camping La Torre del Sol is een mooie camping in Tarragona, een prachtige plek waar je met kinderen veel kunt zien en doen. Het ligt in een prachtige omgeving, met uitzicht op zee en natuurlijk met een zandstrand. Er is een mooi zwembad en er zijn tennisbanen en voor tieners is er een tienerdisco. Je kunt ook een boot huren om mee te nemen naar het strand.

4. Camping El Saler in Valencia

Deze camping is een geweldige camping in Valencia, aan de Costa del Azahar, aan de rand van het dorp El Saler. Je verblijft vlak bij de enorme lagune van Nationaal Park L’Albufera. Ook ligt de camping dicht bij het zandstrand en kun je ook lekker de stad in voor cultuur en uitstapjes. Het zwembad is recht toe, recht aan dus leuk voor kinderen die niet per se grote waterglijbanen nodig hebben.

5. Camping La Siesta in Salou

Camping La Siesta is een fantastische camping in Alicante. Met een verwarmd binnenzwembad kun je hier ook heerlijk genieten als het wat minder mooi weer is. De camping ziet er erg mooi en tropisch uit, alsof je in een paradijs bent beland. Ook heeft de camping een goed en leuk animatieteam voor veel vermaak.





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.