4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Fashion & Styling

{ Review } | De meest schattige Pokémon lamp: de Eevee lamp!

Linda D

Een hele poos ging het aan ons voorbij, de Pokémon rage! Siem zag om zich heen dat steeds meer vriendjes reuze enthousiast werden van deze wezentjes, maar hem deed het nog niets. Tot ongeveer een jaartje geleden! Nu is hij helemaal om en super fan.

Pokémon fan

Hij praat er ook over alsof hij de grootste kenner ter wereld is en lijkt er steeds meer echt verstand van te hebben. Wij, als zijn ouders, volgen er maar weinig van. Behalve dat de Pokémon kaarten ons om de oren vliegen en zijn verlanglijst bomvol Pokémon spulletjes staat.
De grootste, duurste sets met grote kaarten, munten, blikken, verzamelmappen, noem maar op! Super leuk natuurlijk zo’n gedeelde hobby met je vrienden

Een hele poos ging het aan ons voorbij, de Pokémon rage! Nu hebben we de Eevee lamp van Bigben, een hele leuke lamp!

Ik ben ook fan..van de Eevee lamp!

Tot voor kort vond ik het leuk voor Siem, maar werd ik er persoonlijk niet warm van. Tot dat…de Eevee lamp bij ons werd bezorgd. Nou, met zo’n plaatje vind ík zelfs Pokémon leuk.
Kijk eens hoe schattig dit exemplaar is! Lamp Eevee is 25 cm groot en verlicht de kamer met een heel mooi, warm LED licht. We kunnen nog niet kiezen wat de perfecte plek voor hem is, want hij staat op zoveel plekken leuk. Op zijn bureau, op het tafeltje naast zijn bed of op de vensterbank. Het deert ook niet, want hij is snoerloos en dus heel makkelijk te verplaatsen.

Een hele poos ging het aan ons voorbij, de Pokémon rage! Nu hebben we de Eevee lamp van Bigben, een hele leuke lamp!

De Pokémon Eevee LED lamp werkt op 3 AAA batterijen (niet inbegrepen) en is zelfs op afstand bestuurbaar door middel van een afstandsbediening. SUPER vet vinden jongens van 7 dat.
Hij heeft twee standen, namelijk een constant licht of een stand waarbij hij heel langzaam, herhalend van donker naar licht gaat. Naast de afstandsbediening is de lamp ook aan de onderzijde te bedienen middels een knopje.

Go or No Go

Zeker weten een GO voor de gave Pokémon gadget. Een heel mooi accessoire op een stoere jongens- of meidenkamer. Rustig, warm licht voor tijdens het lezen van een boekje of gewoon als gezellig lampje op het bureau!
Deze Eevee lamp is een officieel gelicentieerd product, welke is goedgekeurd door The Pokémon Company en staat voor hoge kwaliteit. Tot dusver kan ik dit bevestigen.

Een hele poos ging het aan ons voorbij, de Pokémon rage! Nu hebben we de Eevee lamp van Bigben, een hele leuke lamp!

Facts:

 • Product: Teknofun Pokémon LED lamp Eevee van Bigben
 • Voeding: Batterijen (3 x AAA niet inbegrepen)
 • Verlichting: LED, met 2 modi (vast of variërend)
 • Bediening: Met afstandsbediening of knop aan onderzijde
 • Gewicht: 402 gram
 • Afmeting: 26 cm hoog
 • Prijs: € 44,99 en te koop bij Bol.com
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.