5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Marvel Spidey and his Amazing Friends Mobiel Hoofdkwartier

Linda D

Deze in het oog springende, grote doos van Marvel Spidey (Spidey and his Amazing Friends Mobiel hoofdkwartier) zorgde recent voor nogal wat reuring. Een stuiterbal van zeven jaar oud, genaamd Siem, kon niet wachten om de doos te openen. Ik had wel verwacht dat hij geprikkeld zou worden, maar deze overweldigende reactie had ik niet verwacht. Zo zie je maar weer, ook als moeder kun je deze dingen heel anders inschatten.

Heb jij dat ook wel eens gehad? Dat je dacht een gouden verrassing te hebben, maar de uiteindelijke reactie wat lauw was? Nou, dit keer had ik een warme reactie verwacht. Maar…deze bleek het tot een kookpunt te stijgen 😉

Indrukwekkend speelgoed: Spidey and his Amazing Friends

Het indrukwekkende voertuig dat uit de doos kwam rollen is het Spidey hoofdkwartier. Gebaseerd op de gelijknamige serie ‘Spidey and his amazing friends’! Het is een multifunctionele speelset met licht en geluid van circa 60 cm lang!
Bij de speelset is één speelfiguur inbegrepen, namelijk; Spidey. De andere karakters die op de doos staan afgebeeld zijn los verkrijgbaar. Naast het rijdende hoofkwartier en Spidey, vind je in deze doos ook nog allerlei accessoires. Een drietal muzikale accessoires, zoals een dj-tafel een microfoon en geluidsbox voor de rockende voorstellingen bovenop het hoofdkwartier. Daarnaast biedt dit speelgoed tal val van gave functies voor heel veel speelplezier.
Uren lang is er hier thuis al mee gespeeld en telkens werd ik erbij geroepen. “Kijk mam! Dit is echt vet” “En dit dan.. wow!!”

Deze in het oog springende, grote doos van Marvel Spidey (Spidey and his Amazing Friends Mobiel hoofdkwartier) bracht hier veel blijdschap!

Rijdend hoofdkwartier

Het rijdende hoofdkwartier is namelijk te veranderen naar een commandotoren. In deze stand kunnen kinderen een show opvoeren, missies plannen in het commandocentrum en bijvoorbeeld slingeren aan de web-arm. Wanneer het commandocentrum geopend is, wordt ook het web zichtbaar, waarin de vijanden gevangen kunnen worden. Tevens is dit plekje ook een handig opbergplekje voor de accessoires.
Door een deurtje aan de achterzijde van het voortuig uit te klappen, komt er een soort oprit tevoorschijn. Hier kan Spidey op zijn motor (ook inbegrepen in de set) weg racen of juist naar binnen racen.

De bumper

Aan de voorzijde vind je een knop en als deze ingedrukt wordt, komt er een bumper naar voren. Dit is een van de effecten, naast de web-arm die hier thuis het meeste indruk maakte. Met de bumper kun je namelijk vijanden uit de weg ruimen. Niet te vergeten de geluidsknop aan de zijkant van het voertuig, want de luide kreten en geluiden die hieruit komen dragen ook zeker bij aan het speelplezier. Zo’n functie waarvan de oogjes gaan glunderen!
In de cockpit is plek voor drie speelfiguren, dus je begrijpt dat Siem al meerdere extra figuren op zijn wensenlijstje heeft gezet!

Deze in het oog springende, grote doos van Marvel Spidey (Spidey and his Amazing Friends Mobiel hoofdkwartier) bracht hier veel blijdschap!

Go or No Go

Je kunt in het spel dus blijven wisselend van type speelset, ofwel een rijdend voertuig of een staand hoofdkwartier. Binnen deze twee functies zijn dan weer tal van mogelijkheden qua spel. Samen de missie voorbereiden, een rockend optreden neerzetten, vijanden verslaan of vangen en zwieren aan het web. Tot slot nog even lekker op de motor rond scheuren en op de achtergrond coole geluiden die het spel nog meer tot leven brengen.
Waarschijnlijk was het in de eerste zinnen van deze review al duidelijk, maar van ons krijgt het Mobiel Hoofdkwartier van Spidey absoluut een GO!

Deze in het oog springende, grote doos van Marvel Spidey (Spidey and his Amazing Friends Mobiel hoofdkwartier) bracht hier veel blijdschap!

Spidey and his Amazing Friends – Mobiel hoofdkwartier Facts


Lees ook deze review: Battle Cubes van Marvel

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.