3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Magische avonturen met My little Pony Sunny’s Lantaarn

Linda D

Een magische lantaarn waarin kristalvormige balletjes schitteren in het licht, dat klinkt toch al wonderlijk of niet? Dat is de My little Pony Sunny’s Lantaarn. Als ik daarbij dan ook nog eens vertel dat deze mooie balletjes gevuld zijn met kleine verrassingen! Dan is het toch een kinderdroom! Voor mij wel in ieder geval en ik ga jullie dit keer vertellen of ditzelfde ook voor Sofie geldt.

Sunny’s magische lantaarn wordt geleverd samen met Sunny Starscout. Een pony van circa 7 cm groot, die je ook kunt bewegen. Misschien komt de naam je bekend voor? Deze is namelijk geïnspireerd op de film My Little Pony: A new Generation. Wij waren nog niet bekend met deze film, maar dat maakte de eerste kennismaking niet minder leuk.
De lantaarn is prachtig vinden wij en door het handvat liep Sofie er al gauw lekker mee rond. Sofie is bijna twee jaar en kan daardoor nog niet alle functies gebruiken op de manier zoals deze bedoeld zijn, maar met wat hulp van mij deerde dit niet. Ik ga jullie natuurlijk wel alles vertellen over de mogelijkheden.

Een magische lantaarn waarin kristalvormige balletjes schitteren in het licht, dat klinkt gaaf! Dat is de My little Pony Sunny’s Lantaarn.

Magisch!

Door aan de zijkant van de lantaarn aan de sleutel te draaien licht er een lampje op de bodem op en tegelijkertijd opent het klepje aan de voorzijde. Op die manier kun je de kristalvormige balletjes eruit laten rollen. Ieder balletje bestaat uit twee helften, welke je van elkaar los kunt maken en zo het balletje kunt openen. In ieder balletje zit een leuke verrassing in de vorm van een accessoire om je lantaarn of Sunny (de pony) te versieren.
De magie zit ook met name in het lichtje wat op de bodem schijnt en er door de verschillende kleuren balletjes steeds zorgt voor een ander kleur licht.
Daarnaast zit er een koortje bij de lantaarn welke je kunt gebruiken om de lege balletjes aan te rijgen. Zo kun je er ook nog eens een leuke ketting van maken!

Een magische lantaarn waarin kristalvormige balletjes schitteren in het licht, dat klinkt gaaf! Dat is de My little Pony Sunny’s Lantaarn.

Sofie vond het draaien aan de sleutel erg leuk en het feit dat dit wordt beloond met balletjes die naar buiten rollen en het mooie lichtje dat verschijnt, zorgde voor een boel pret!
Ze wandelt er ook graag mee rond en zo mag iedereen haar mooie “lataan” bewonderen.

Go or No Go

De pootjes van de pony kun je bewegen en dit maakt het heel fijn om mee te spelen en een spel te fantaseren. Doordat je het paardje kunt versieren met je verzamelde accessoires kun je deze helemaal naar eigen wens personaliseren. Tot slot maken het draaibare sleuteltje en het licht het tot een magisch tafereel, welke je ook nog eens met je mee kunt nemen.
Wij vinden het super leuk en geven dit speelgoed dus absoluut een GO. De adviesleeftijd is vanaf 5 jaar. Echter, Sofie kan er echt al heel leuk mee spelen. Vanaf 3 a 4 jaar zullen ze wel beter en makkelijker de kralenketting kunnen maken en een ander spel kunnen spelen.
Naar mijn mening dus al vanaf een jongere leeftijd heel leuk, maar kijk hierbij wel uit (toezicht) met de kleine onderdelen of houd deze nog even achterwege. Het groeit van mij betreft mee in de ontwikkeling van het kind.  

Een magische lantaarn waarin kristalvormige balletjes schitteren in het licht, dat klinkt gaaf! Dat is de My little Pony Sunny’s Lantaarn.

My little Pony Sunny’s Lantaarn Facts:

  • Naam: My little Pony Sunny’s Lantaarn
  • Geïnspireerd op de film A New Generation
  • Inclusief: Sunny starscout pony, accessoires en kristalvormige balletjes
  • Adviesleeftijd: 5 jaar, maar leuk voor kleinere kindjes met toezicht
  • Prijs: 29,99 en te koop bij bol.com

Lees ook: Poppen bloemen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.