4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Beatboxend de winter door met DJ Beat Boxer van VTech KidiFriends

Linda D

Houden jullie wel van een lekker swingend deuntje en een hoog aaibaarheidsgehalte? Dan heb ik iets leuks om te laten zien. Namelijk de nieuwe KidiFriends DJ Beat Boxer van VTech. Hij kijkt een beetje grumpy, maar wat een dotje is het he!

Maak kennis met de nieuwe KidiFriends DJ Beat Boxer van VTech. Hij kijkt een beetje grumpy, maar wat een dotje is het he!

VTech KidiFriends DJ Beat Boxer

Deze allemansvriend nodigt je uit voor een muzikaal samenzijn. Het hondje heeft een heleboel toffe functies, waarover ik je alles ga vertellen. Je kunt namelijk je eigen muziek maken samen met DJ Beat Boxer! Dit kun je doen door hem te knuffelen en over zijn koppie te aaien. Je kunt dan de muziek scratchen en andere gave effecten activeren. Hij is super zacht en nodigt hier dus zeker tot uit, mede door de puppygeluiden die hij ook maakt.
Sofie blaft er lekker op los samen met haar nieuwe huisdiertje en had al gauw in de gaten dat er wat gebeurde wanneer ze op de knoppen van de koptelefoon drukte. Wanneer je op deze toetsen drukt, verander je van melodie en kun je naar je eigen opname luisteren!

Maak kennis met de nieuwe KidiFriends DJ Beat Boxer van VTech. Hij kijkt een beetje grumpy, maar wat een dotje is het he!

Opnemen

Ja, ook dat laatste is mogelijk met dit hondje. Je kunt je eigen opname maken door in zijn oor te praten. Hierna kun je deze mixen en je eigen beatbox creatie door de kamer laten galmen. In totaal zijn er drie standen; muziek mixen, verzorgen van het hondje en beatboxen.
Jullie kunnen dus lekker afwisselen en doen waarop je op dat moment zin in hebt. Wij vinden alle drie de standen eigenlijk heel leuk, maar Sofie heeft de voorkeur voor het verzorgen van het hondje.  Ze aait dan over zijn hoofdje en geniet stralend van zijn hoofd en wangen die op de beat mee bewegen. Een super schattig en leuk gezicht is dat.

Go or No Go

Doordat je allerlei functies in werking kunt zetten door het aaien over zijn hoofd, het tikken op zijn neus, het drukken op zijn oortjes of op de knoppen van de koptelefoon, is het ontzettend belonend en interactief. Hier werkt dat voor zowel een (bijna) tweejarige en zevenjarige erg goed!
Beide gebruiken de functies natuurlijk anders, maar beleven er evenveel plezier mee. En eerlijk? Ik vind het deuntje ook wel lekker!
De Beatbox boxer is zoals wij gewend zijn van VTech heel stevig en daardoor zeer duurzaam in gebruik. Een altijd handige functie is de automatische uitschakeling.

Wij zijn fan van VTech en fan van DJ Beat Boxer! Jij ook?

DJ Beat Boxer Facts:

  • Batterijen: 4x AA
  • Adviesleeftijd: Vanaf 4 jaar, maar uit eigen ervaring weten we nu dat het voor een kindje van 2 ook al erg leuk is
  • Adviesprijs: € 39,99 en te koop via bol.com
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.