10 jaar 11 jaar 12 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Speelgoed Trends & Hypes

Pokémon Sword & Shield – Silver Tempest

Terwijl er een volledig nieuwe serie van de Pokémon Trading Game kaarten net begin december is aangekondigd, richten wij ons in deze blog op de nieuwste uitbreiding van de huidige serie: Pokémon Sword & Shield—Silver Tempest. In november is deze verschenen en in deze blog vertellen wij je over welke kaarten je in deze set kunt tegenkomen.

Pokémon Scarlet & Violet 

Zoals je wellicht al hebt gehoord en gezien, is er onlangs een splinternieuwe Pokémon game uitgekomen voor de Nintendo Switch, namelijk Pokémon Scarlet & Violet. Eerder deze maand kondige Pokémon dan ook eindelijk de komst aan van een volledig nieuwe serie Pokémon TCG kaarten: Scarlet & Violet. Deze uitbreiding is geïnspireerd op de onlangs uitgebrachte videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. De Pokémon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet wordt vanaf 31 maart 2023 wereldwijd gelanceerd. Hier zul le enkele vernieuwde kaartontwerpen zien. Denk aan de klassieke gele randen op Pokémon TCG-kaarten, die vanaf dan grijs worden, zodat ze overeenkomen met de in Japan uitgebrachte kaarten.

Sword & Shield—Silver Tempest 

Goed, terug naar de uitbreiding waar ik jullie meer over wil vertellen: Pokémon Sword & Shield—Silver Tempest. De voorganger van deze uitbreiding, Lost Origin, is in september gelanceerd en nu is daar dus het nieuwste vervolg op.
De set bevat drie nieuwe Radiant Pokémon, waaronder Radiant Jirachi en Radiant Alakazam. Dit zijn Shiny Pokémon die krachtige Ability’s of aanvallen hebben en afgebeeld zijn met geëtst artwork. Daarnaast zitten er in de nieuwe uitbreiding nog meer Pokémon VSTAR, waaronder Lugia VSTAR, Regidrago VSTAR en Alolan Vulpix VSTAR, de eerste niet volledig geëvolueerde Pokémon VSTAR in de Pokémon TCG. Een unieke kaart dus!

In Silver Tempest vind je naast de reeds genoemde kaarten ook nog vijftien Pokémon V, achttien full-art Pokémon V, één Pokémon VMAX, zes Pokémon VSTAR en een Trainer Gallery-deelset van 30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon. Weer flink wat kaarten om te sparen dus, maar liefst 195 en daarnaast nog 20 secret cards, die zeldzamer zijn. Dat zijn de rainbow cards en de gold cards.

Boosterpacks, Elite Trainer box en meer

Naast de losse boosterpacks is er uiteraard ook weer een mooie geïllustreerde Elite Trainer box te koop, waarvan je de inhoud hieronder op de foto kunt zien. Daarnaast zijn er nog een aantal sets te koop met onder andere een coin erbij, deze vind je hier.

Bekijk de nieuwste uitbreiding van de huidige serie: Pokémon Sword & Shield Silver Tempest. In november is deze verschenen
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.