Inspiratie

Mijn 5 favoriete cadeaus voor de kerst

Wat zou je leuk vinden om te krijgen? Heb je nog cadeaus wensen? Het blijven vragen waar ik altijd moeilijk antwoord op kan geven.

Wat zou je leuk vinden om te krijgen? Heb je nog cadeauwensen? De kerstcadeaus: Het blijven vragen waar ik altijd moeilijk antwoord op kan geven. Niet dat ik niets te wensen heb, maar op het moment dat ik de vraag krijg, ben ik ineens blanco. Gelukkig heb ik afgelopen jaar daar een oplossing voor gevonden: zodra ik ineens op een bepaald moment bedenk: dát zou ik graag willen hebben, dan sla ik het op in een notitie op mijn telefoon. Zodra dan iemand vraagt voor cadeauideeën, heb ik altijd iets bij de hand! Benieuwd welke vijf cadeaus ik dit jaar verzameld heb? Je leest het in deze blog!

Een nieuwe iPhone

We beginnen lekker groots, dus dit cadeau is natuurlijk niet een cadeau dat je aan je vader vraagt voor je verjaardag. Maar mijn man bijvoorbeeld vindt het wel leuk om mij te verwennen met een nieuwe telefoon. Nu zag ik laatst een vriendin foto’s maken met de iPhone 13 en ik ben hélemaal verkocht. Ik maakte namelijk met mijn smartphone dezelfde foto’s en die zagen er veel minder mooi uit. De iPhone 13 staat nu dus bovenaan mijn lijstje! Nu vind ik hem als los toestel behoorlijk duur in aanschaf, maar als je kiest voor een iPhone 13 met abonnement, zijn de kosten maandelijks verdeeld én heb je er dus ook een telefoonabonnement bij. Ideaal!

Parfum

Ja, je zou denken dat dit het eerste is waar je aan denkt als iemand je vraagt om cadeauwensen, maar bij mij werkt dat zo niet. En als ik er wél aan denk, dan weet ik natuurlijk weer niet welk geurtje ik nu precies zo lekker vond. Daarom staat dit jaar in mijn lijstje de parfum Si van Dior. Een heerlijke, zoete parfum waar ik echt dol op ben.

Kerstboom

Ik heb al zolang ik me kan herinneren een echte kerstboom in huis, want ik moest niets hebben van een kunst kerstboom. Inmiddels heb ik mijn mening bijgesteld. Elk jaar die naalden overal door het huis heen, vergezeld met enorm veel kleine insecten en spinnetjes. Het heeft zijn charme, zo’n echte, lekker geurende kerstboom, maar toch ben ik er inmiddels echt wel klaar mee en kijk ik er naar uit om een kunstboom te plaatsen. Geen gedoe met naalden, met zand, met insecten en ga zo maar door.

Een draadloze koptelefoon

Ik heb er al eens een gehad, een draadloze koptelefoon, werkend op bluetooth. Zo fijn om lekker even af te sluiten van de rest en lekker te Netflixen. Maar toen besloot mijn zoon er ook gebruik van te maken, want die van hem was kapot, en ik liet dat gebeuren. Gevolg: mijn koptelefoon was na een paar weken ook kapot, en nu heb ik er helaas geen meer. Dus op mijn verlanglijstje staat een nieuwe koptelefoon, maar dan écht alleen voor mij.

Gezelschapsspel

Een van mijn favoriete bezigheden met ons gezin is toch wel het spelen van spellen. We kunnen alle vier echt genieten van het spelen van een spel en daarom vind ik het leuk om ieder jaar een nieuw spel te kiezen. Op mijn verlanglijstje staat nu de nieuwste versie van Azul, een leuk puzzelspel voor jong en oud.
Gelukkig hebben mijn kinderen deze traditie ook al overgenomen, want ze vinden het zelf ook erg leuk om een spel cadeau te krijgen.

Tot zover mijn verlanglijstje met leuke cadeaus. Wat staat er bovenaan jouw lijstje?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.