Bioscoop

Filmtip: De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

Yay, de Gelaarsde Kat, een van mijn favoriete animatie figuren, is terug! Voor het eerst in ruim tien jaar is hij weer terug.
Linda - Go or No Go

Yay, de Gelaarsde Kat, een van mijn favoriete animatie figuren, is terug! Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde kat. Je weet wel, die met die mega schattige oogjes!

In de originele versie zullen Antonio Banderas (love it!) en Salma Hayek terugkeren in de rol van Puss in Boots en Kitty Soft Paws. In de Nederlands gesproken versie worden de stemmen van Gelaarsde Kat en Kitty Poezelpootje opnieuw ingesproken door Jon van Eerd en Anna Drijver.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (ofwel Puss In Boots: The Last Wish) draait vanaf 9 december a.s. alleen in de bioscoop, in 2D & 3D.

Yay, de Gelaarsde Kat, een van mijn favoriete animatie figuren, is terug! Voor het eerst in ruim tien jaar is hij weer terug.

Puss In Boots

De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

De Gelaarse Kat gaat op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje.

Op hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro. De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje en de drie beren, “Big” Jack Horner en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf.

Yay, de Gelaarsde Kat, een van mijn favoriete animatie figuren, is terug! Voor het eerst in ruim tien jaar is hij weer terug.

Shrek

Het personage van de Gelaarsde Kat werd geïntroduceerd in de voor een Oscar® genomineerde Shrek 2 uit 2004 en was meteen een wereldwijde sensatie. Daarna speelde de Gelaarsde Kat in nog twee Shrek-vervolgen en in zijn eigen film en ook in meerdere video’s en tv-series van DreamWorks Animation.

Een heerlijke familiefilm en een aanrader om deze winter gezellig heen te gaan!

  • Yay, de Gelaarsde Kat, een van mijn favoriete animatie figuren, is terug! Voor het eerst in ruim tien jaar is hij weer terug.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.