Opvoeding & Ouderschap

Do little diary: het babydagboek dat je wél afkrijgt

Als nieuwe ouder ben je zo bewust van elke poep en scheet die je kind laat, dat je ze het liefst allemaal zo mooi mogelijk wil vastleggen. Maar heel eerlijk: wie heeft daar in het eerste jaar met een baby tijd voor? Do little diary is het babydagboek waar je letterlijk 2 minuten van je dag mee bezig bent. 

Door korte stukjes te schrijven en stickers te plakken kan je gemakkelijk alle mijlpalen van je kindje vastleggen. De kleurrijke stickers zijn eigentijds en representeren dan ook verschillende baby’s en gezinssamenstellingen. Vanaf nu is het voor iedere ouder mogelijk op een leuke en makkelijke manier een babydagboek bij te houden. 

Beginnen is simpel

Do little diary heeft de vorm van een kalender; je start op het moment dat je kindje geboren is. Even de data invullen en je kan direct aan de slag! Het babydagboek bevat goudkleurige oogjes om ‘m eenvoudig op te kunnen hangen, maar hij staat uiteraard ook mooi op de boekenplank. 

 Do little diary is het babydagboek waar je letterlijk 2 minuten van je dag mee bezig bent.  Super leuk om bij te houden dus!

Mijlpaal stickers 

De kleurrijke stickers zijn ontworpen door Froukje den Nijs, bekend van de boeken van Nina Pierson. De stickers zijn geïnspireerd op de belangrijkste mijlpalen in het eerste levensjaar van een kind, maar zijn vrij te interpreteren. Denk aan stickers waarbij je kind voor het eerst de hele nacht doorslaapt, wanneer jullie voor het eerst samen op vakantie gaan of wanneer je kind voor het eerst gaatjes in de oren krijgt.

Kraamcadeau-tip

Do little diary koop je als kraamcadeau of gewoon voor jezelf. Door het simpele, eigentijdse design valt het babydagboek bij vrijwel iedereen in de smaak en door de veelzijdige stickers is hij geschikt voor elk gezin. En het allerleukste: als je kleintje later groot is en misschien zelf kinderen heeft, kan ‘ie mooi mijlpalen vergelijken met de volgende generatie.

 Do little diary is het babydagboek waar je letterlijk 2 minuten van je dag mee bezig bent.  Super leuk om bij te houden dus!

Productspecificaties 

  • 72 mijlpaalstickers 
  • Hardcover van linnen
  • Goudkleurige oogjes 
  • Gedrukt op natuurvriendelijk biotop -papier 
  • Prijs €29,95 incl. btw 
  • Gratis verzending in Nederland en België
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.