Binnenspeeltuinen Zuid-Holland

Uit tip: Air park in Monkey Town Den Haag

Air Park ingang
Joyce

Sins 21 oktober 2022 heeft Monkey Town Den Haag er een nieuwe attractie bij! Air Park is een megagroot luchtkussen waar je een uur lang in kan klimmen, klauteren en nog veel meer. Iets unieks en bijzonders. Wil je weten wat je er allemaal kan doen? Lees dan snel verder!

Monkey Town Den Haag

In elke provincie in Nederland is wel een Monkey Town te vinden, dus ik neem aan dat je het kent. Zo niet, dan ken je vast wel een andere binnenspeeltuin. Monkey Town Den Haag zit bij ons om de hoek. Regelmatig zijn wij daar dan ook te vinden. In ieder geval elke vakantie. Wij hebben dan ook niet voor niks een tienrittenkaart. In de herfstvakantie gingen we weer, maar dit keer hadden ze een uitbreiding en die wilden wij zeker doen!

Air park bij Monkey Town

Ze hebben daar namelijk een geweldige air park waar je helemaal los in kan gaan. Een mega groot luchtkussen met glijbanen, klimmuren, spring ballen, hindernisbanen en nog veel meer. Kort gezegd, één groot springparadijs. Of voor mij, één groot vetverbrandingsparcour. Ja, je leest het goed, ook ik heb mij uitgeleefd in het air park! Niet alleen de kinderen kunnen hun hart ophalen, maar ook volwassenen mogen lekker los gaan.

Sokken aan en gaan!

Voor Monkey Town zelf moet je sokken aan hebben, maar voor het air park heb je speciale sokken nodig. Daarom betaal je er ook extra voor. Het is een soort upgrade op je ticket. Zonder upgrade kan je gewoon spelen en met upgarde mag je een uurtje los in het air park. De speciale sokken zijn geen overbodige luxe. Het zorgt voor houvast als je die muur opklimt of de hindernisbaan over gaat. Je krijgt ze als je een kaartje koopt. Sokken aan? Laten we gaan!

Zweet, spierpijn en heel veel lol

Mijn kids vonden het geweldig dat ik ook mee ging. Gelukkig had ik al een limonade kan gekocht, want van het air park ga je mega veel zweten. Al je spieren worden gebruikt. Ook degene waarvan ik het bestaan niet wist. De kinderen moeten ontzettend lachen als ik die heuvel in het hindernisparcours niet op kom, maar geven mij daarna wel applaus als ik de ballen zonder moeite over ren. Tja, verschil moet er zijn. We hebben zoveel lol en plezier dat we niet merken dat de tijd al weer voorbij is.

De tijd gaat te snel

In het air park staat een medewerker, met BHV, die ervoor zorgt dat alles goed verloopt. Hij roept om wanneer de tijd voorbij is en laat, na rond gekeken te hebben, de volgende groep er weer op. Veiligheid staat voorop. Ik plof neer in mijn stoel en neem een grote slok limonade. Naast mij staan vier bezwete, rode hoofdjes. “Is het nu alweer voorbij?”. Je kan namelijk maar een uurtje in het air park. Je koopt deze upgrade bij de kassa, maar ook online kan je het reserveren. Zo weten ze zeker dat er niet teveel mensen tegelijkertijd erop zijn. Iets met veiligheid!

Air Park: Go or No Go?

Monkey Town was al een go, maar door dit air park is de go alleen maar groter geworden. Zoiets heb ik nog nooit gezien. Mijn kinderen vinden het geweldig en ook ik kan los. Het zorgt ervoor dat Monkey Town Den Haag uit springt boven de rest. Letterlijk en figuurlijk. Het uur is zo voorbij en dat geeft aan dat ze het air park helemaal fantastisch vinden. Zoek jij dus nog een leuk en uniek uitje binnen? Dan raad ik je aan om naar Monkey Town Den Haag te gaan en het Air Park erbij te boeken! Veel plezier

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.