Inspiratie

5x trendy outfit tips voor moeders

Moeders hebben het vaak druk en hebben niet altijd tijd om uitgebreid te shoppen. Maar dat betekent niet dat je er niet trendy uit kunt zien! In deze blog geven we je 5x trendy outfit tips voor moeders, zodat je er altijd goed uitziet.

Moeders hebben het vaak druk en hebben niet altijd tijd om uitgebreid te shoppen. Maar dat betekent niet dat je er niet trendy uit kunt zien! In deze blog geven we je 5x trendy outfit tips voor moeders, zodat je er altijd goed uitziet.

1. Een blazer

Een blazer maakt elke outfit trendy, dus absoluut een musthave om in je kast te hebben. Draag bijvoorbeeld een blazer over je jurk of shirt. Ook heel leuk als je een trui met colletje draagt. Een blazer kan je outfit chique maken, maar juist ook trendy en modern. Bij Yaya kleding zag ik een erg leuke blazer met print: ik ben er echt verliefd op!

2. Jeans

Met een jeans zit je altijd goed. Een lekkere wijde momjeans, een flared jeans met wijdere pijpen onder of gewoon een skinny jeans: je kunt er alle kanten mee op. Mag het wel wat vrolijker? Kies voor een mooie jeans met een leuk detail. Een ripped jeans of een jeans met borduursels is erg trendy en staat ook nog eens leuk.

3. Jurk of rok

Is het zomer? Draag een korte jurk of rok met een mooie top erop. In de winter kies je beter voor een jurkje met legging eronder en mooie laarzen die je outfit helemaal af maken.

4. Ketting

4. Kies voor een mooie statement necklace. Een statement necklace is een echte eyecatcher en maakt je outfit meteen spannender. Daarnaast laat je zien dat je echt moeite besteedt aan je outfit en er graag verzorgd uit wil zien.

5. Sneakers

Onmisbaar voor iedere vrouw: een paar sneakers. Sneakers zijn erg trendy en zitten natuurlijk heerlijk. Zelf vind ik witte sneakers wel echt iets voor het voorjaar en de zomer. In de herfst of winter kun je natuurlijk ook wel sneakers dragen, maar als je er echt trendy bij wil lopen, kies dan in de winter voor stoere boots.





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.