5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Rollenspel

{ Review } | Pokémon Trainer Mission

Pokémon trainer mission
Joyce

Ga zelf op missie en vind de gaafste Pokémon bij jou in de buurt! Met Pokémon Trainer Mission kan jouw kind “echt” op zoek naar Pokémon. Ideaal cadeautje voor alle Pokémon fans. Maar ook voor degene die niet al heel erg bekend zijn met Pokémon is dit toch wel heel erg leuk!

Pokémon Trainer Mission

Mijn zoon is helemaal fan van Pokémon en kent ze bijna allemaal. Hij werd dan ook helemaal wild toen de Pokémon Trainer Mission uit de doos kwam. “Wauw mama, wat gaaf!”. De doos werd opengerukt en de batterijen gepakt. “Ik wil dit gelijk spelen. Mag dat?”. Samen bekeken we de inhoud. In de doos zit een Pokébal met klittenband. Dat is de Pokémon detector. Daarnaast zit er een map met missies in. Trainer klaar? Vangen maar!

Pokémon trainer mission Ga zelf op missie en vind de gaafste Pokémon bij jou in de buurt! Met Pokémon Trainer Mission kan jouw kind "echt" op zoek naar Pokémon.

Pokémon detector

Net zoals in de serie heb je een bal waarmee je jouw Pokémon kan vangen. Alleen is die hier voor de helft, zodat je hem goed vast kan houden. Aan de andere kant zit namelijk klittenband. Slim bedacht, want je moet behoorlijk met je detector bewegen. Zoek daarom een goede plek waar je vrij kan bewegen en niks stuk kan maken. De bal geeft je namelijk aanwijzingen die je op moet volgen. “Ga naar links!. Bukken! Stilstaan! Spring omhoog!” en nog veel meer. Voor mij was zo’n missie een hele work out!

Ga zelf op missie en vind de gaafste Pokémon bij jou in de buurt! Met Pokémon Trainer Mission kan jouw kind "echt" op zoek naar Pokémon.

Pak je map erbij!

Het is de bedoeling dat je missies volbrengt. Dit kan het vangen van één Pokémon zijn of meerdere. In de doos zit een geweldig mooie trainerkaart voor stevig papier. Niet iets wat snel scheurt. In de kaart vind je alle missies en de daarbij behorende Pokémons. Wanneer je de kaart omdraait zie je alle Pokémons die je kan vangen. Het maakt mijn zoon gelijk enthousiast en voor ik het weet is hij al begonnen.

Ga zelf op missie en vind de gaafste Pokémon bij jou in de buurt! Met Pokémon Trainer Mission kan jouw kind "echt" op zoek naar Pokémon.

Zo herkenbaar

Het is een feest van herkenning. En niet alleen voor Joshua, maar ook voor mij. Ik keek namelijk voor ook naar de Pokémon series en films en herken dus veel. Dat je ze met de Trainer Mission nu zelf kan vangen is natuurlijk helemaal geweldig! Dus niet alleen mijn zoon gaat op missie, maar ook ik probeer het uit. Eén zo’n missie is al een hele work-out, dus kan je nagaan. Het zet je kind aan tot bewegen en dat is toch ook erg belangrijk in deze tijd?

Pokémon Trainer Guess

Ook hebben we van BOTI Pokémon Trainer Guess gekregen. We hebben hier vorig jaar al een blog over geschreven. Ook fantastisch voor kinderen. De witte bal raadt welke Pokémon jij in gedachten hebt. Door het stellen van vragen probeert hij te achterhalen welke jij in gedachten hebt. De vragen zijn goed, de stem is duidelijk en het plezier groot als hij hem heeft geraden. Want dan komt hij in je index te staan en heb jij hem dus gevangen! Wil je meer weten? Lees dan hier de reviewblog van Pokémon Trainer Guess.

Go or No Go

Niet alleen mijn oudste vindt hem gaaf, maar ook mijn jongste wil nu haar eigen Pokémon Trainer Mission. Dit geeft voor mij aan hoe leuk ze het vinden. Daarnaast vinden ze het geweldig dat ze nu zelf ook Pokémon kunnen vangen. Elke dag zijn ze ermee bezig. Ook zet de bal aan tot bewegen en dat vind ik een heel groot voordeel. Weg van die schermen en lekker aan de slag. Je kan hem trouwens ook makkelijk meenemen! Dus ideaal voor de vakantie. Een Go natuurlijk!

Pokémon Trainer Mission facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.