5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Educatief

{ Review } | Geomag Magicube dieren

Geomag Magicube Vormen Dieren
Lieke
Laatste berichten van Lieke (alles zien)

Bijna elk kind vindt het leuk om met blokken te spelen. Als dreumes is het vooral leuk om een blokkentoren om te gooien, daarna begint het blokken stapelen (en weer omgooien) en peuters maken ook al fantasierijke bouwwerken van blokken. Boerderijen, zwembaden en kastelen, hier thuis wordt van alles gebouwd met blokken! Het enthousiasme dat we de Geomag Magicube mochten proberen was dan ook erg groot!

Geomag Magnetisch speelgoed

Geomag is een Zwitsers speelgoedmerk dat bekend staat om haar magnetische constructiespeelgoed. De Magicube blokken zijn bouwblokken in verschillende soorten en kleuren die magnetisch zijn. Je hoeft dus niet per se alleen maar verticaal de lucht in te bouwen, maar kunt ook blokken horizontaal, zonder ondersteuning van een ander blokje eronder, aan elkaar klikken via de magneten. Zo kun je bijvoorbeeld bruggen bouwen.

Magicube vormen dieren

De Magicube editie: vormen dieren bestaat uit 9 magnetische blokken in verschillende vormen en kleuren. Daarnaast zit in de doos een kleiner folder met voorbeelden van dieren die nagemaakt kunnen worden. Van walvis tot zwaan, gans en paard. De folder is in het Engels, Spaans en Frans, maar zonder vertaling kom je er prima uit. Er is namelijk weinig uitleg nodig, vooral de plaatjes zijn belangrijk!

Inhoud doos Geomag Magicube Vormen Dieren Het enthousiasme dat we de Geomag Magicube mochten proberen was dan ook erg groot! Lees hier onze review van deze superleuke blokken!

Van dreumes tot kleuter

De Magicube blokken zijn bedoeld voor de leeftijdsgroep van 1 tot 5 jaar. Het is erg leuk om te zien hoe verschillend mijn kinderen ermee omgaan. Mijn jongste van 1 vindt het vooral intrigerend om te ontdekken dat de blokjes magnetisch zijn en aan elkaar klikken. Hij is echt heel geconcentreerd bezig om te ontdekken hoe het werkt! Voor het namaken van de dieren is hij nog te jong. Mijn oudste van 3,5 jaar daarentegen, stort zich vol op het namaken van de diertjes. Uitzoeken hoe de magneten werken, blokjes omdraaien, proberen en passen en opeens is er dan een slak. Deze blokken zijn echt leuk van dreumes tot kleuter en op elke leeftijd leert je kind hier weer nieuwe dingen mee.

Het enthousiasme dat we de Geomag Magicube mochten proberen was dan ook erg groot! Lees hier onze review van deze superleuke blokken!

Duurzaam speelgoed

De Magicube blokken zijn duurzaam speelgoed. Het speelgoed is van goede kwaliteit en gaat daardoor lang mee. Het is absoluut geen prulletje dat na 3 keer spelen al kapot is. Daarnaast zijn de bouwstenen zijn nog eens gemaakt van 100% gerecycled plastic. Ook de verpakking bestaat uit 80% gerecyclede materialen.

Nog meer Magicube uitvoeringen

Ik weet al wat Sinterklaas hier dit jaar komt brengen! Er zijn namelijk nog meer soorten Magicube uitvoeringen. Aangezien zo’n beetje het eerste woordje van onze jongste ‘auto’ was, zal de Magicube uitvoering met voertuigen (vormen/wielen) hier ook zeker een succes zijn. En met meer blokken kun je natuurlijk nóg meer bouwwerken maken. Het is trouwens niet per se nodig om meteen heel veel blokken te hebben, met deze eerste 9 blokken hebben ze echt al uren speelplezier beleefd.

Go or no go

Ik denk dat het uit de vorige alinea wel duidelijk is: de Magicube blokken verdienen een absolute go! Het is écht leuk vanaf 1 jaar en hoe ouder ze worden, hoe meer ze ermee kunnen ontdekken. Ook is het fijn dat het duurzaam speelgoed is, dat ook nog eens lang mee gaat.

Slang geomag Magiccube vormen diren Het enthousiasme dat we de Geomag Magicube mochten proberen was dan ook erg groot! Lees hier onze review van deze superleuke blokken!

Geomag Magicube vormen dieren – Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.