1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Baby Annabell Little Sweet Princess

Hoe welkom is dan de Baby Annabell Little Sweet Princess pop! Een lekkere zachte handzame pop formaat newborn baby die geluidjes maakt.
KirstenR
Laatste berichten van KirstenR (alles zien)

Sinds de geboorte van onze jongste dochter begin oktober zijn er bij ons thuis weer een aantal surrogaat moedertjes opgestaan. Hoe welkom is dan de nieuwe Baby Annabell Little Sweet Princess pop! Een lekkere zachte handzame pop formaat newborn baby die geluidjes maakt. Ze wordt geleverd met een prachtige prinsessenjurk en gouden schoentjes, maar de kleertjes maat 44 en 50 passen haar ook perfect 🙂. De poppen uit de ‘baby Annabell’ serie zijn al jaren de bestverkopende babypoppen die er verkrijgbaar zijn. Wij geven je graag een review van een van de nieuwste poppen uit deze bekende serie. 

Unboxing Baby Annabell Little Sweet Princess

De Little Sweet Princess pop uit de serie van Baby Annabell wordt geleverd in een mooie stevige aansprekende doos. Zeker als je de pop cadeau gaat geven ziet dit er meteen aantrekkelijk uit. Ze heeft een sierlijke prinsessenjurk aan met gouden schoentjes. Als accessoire vind je nog een tiara met edelstenen en een haarborstel in de verpakking. Deze babypop is namelijk geboren met een weelderige lange bos haar! 

Wat kan deze pop allemaal? 

De pop dien je zelf te voorzien van drie AAA-batterijen alvorens ze geluid begint te maken. Dit vinden mijn kinderen echt het leukste; een babypop die reageert op aanraking. Als baby Annabell een kusje krijgt, dan maakt ze kusgeluiden terug en worden haar wangen rood van de spanning. De Little Sweet Princess blijkt een schattige en een tikje verlegen pop. Na het vele spelen is het tijd om een middagdutje te gaan doen. Haar oogjes gaan vanzelf dicht zodra je haar neerlegt. Geef je de pop vervolgens een kusje voor het slapengaan dan maakt ze schattige slaapgeluiden. 

De poppenmoedertjes kunnen aan de slag

Het fijne van deze babypop is haar zachte poppenlichaam. Dit spreekt veel meer aan dat een hard plastic poppenlijf. Bovendien kun je deze pop door haar zachte lichaam gemakkelijk in een buggy, maxi-cosi of bijvoorbeeld een bedje leggen. Het verkleden van een pop is natuurlijk ook leuk om te doen. Het bijgeleverde jurkje gaat gemakkelijk aan en uit. Zapf Creation heeft tal van accessoires zoals andere kleding, luiers, een wikkeldeken die apart gekocht kunnen worden prima passen op deze pop. Bij ons gebruiken we de nummer 1 newborn luiers en maatje 44 en 50 aan kleding van onze jongste.

Deze prinses is geboren met een lange weelderige haarbos, waardoor je vele kapsels kunt maken. Het haar lijkt het goed te doen ondanks het vele kammen, de knipjes en de elastiekjes die in het haar worden gezet. Zowel mijn dochter van 2 als die van 9 hebben zich een lange tijd prima vermaakt met deze babypop. Een leuke aanvulling op de poppen die wij al in ons bezit hebben. 

Hoe welkom is dan de Baby Annabell Little Sweet Princess pop! Een lekkere zachte handzame pop formaat newborn baby die geluidjes maakt.

Go or no go

Een welkome aanvulling op de poppencollectie die we al in ons bezit hebben. Wat ons betreft een GO! Grote pluspunten aan deze pop zijn dat ze een zacht lichaam en geluiden kan maken. Dit spreekt onze kinderen erg aan. Net zoals de volle haarbos waar allerlei creaties in kunnen worden gemaakt. Het fijne aan de Baby Annabell reeks is dat er allerlei accessoires verkrijgbaar zijn.
Mocht je deze cadeau geven dan geef je echt wel iets weg. Een klein minpuntje dan? De batterijen die nodig zijn raken vrij snel leeg helaas. 

Facts: 

 • Merk: Zapf Creation
 • Inhoud verpakking: Babypop 36 cm inclusief jurk, schoenen, tiara en haarborstel 
 • Introductiejaar: 2022
 • aanbevolen leeftijd: 1 + 
 • Maakt geluid: Ja (batterijen niet inclusief, 3x AAA) 
 • Materiaal: stof en plastic 
 • Adviesprijs: € 39,95,- en te koop bij bol.com

Lees ook: Bizzy bubs

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.