Winnen

Ouderwets genieten met Video van Sint editie 2022

KirstenR
Laatste berichten van KirstenR (alles zien)

We zitten net voor de winter van 2022. Tijd voor warme chocolademelk en pepernoten! Naast het Sinterklaasjournaal en de intocht is voor veel gezinnen een video van Sint jaarlijkse traditie geworden. Ken je de video van Sint nog niet? Dit is een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas, die helemaal naar eigen wens is samen te stellen. Video van Sint staat dit jaar helemaal in het teken van Sinterklaas en snoetje, het pietenhulphondje. In deze blog vertel ik je er alles over! 

Snoetje het pietenhulphondje

Ook dit jaar weer een gloednieuw avontuur met een hoofdrol voor Snoetje het pietenhulphondje! En ook oude vertrouwde pieten zoals danspiet, profpiet en testpiet zien we weer voorbijkomen. Het verhaal op de Video van Sint verklap ik natuurlijk niet, maar Snoetje heeft hier zeker mee te maken. Bovendien zijn de pieten helemaal in de digitale wereld gedoken waar Sinterklaas echt helemaal niets van snapt. Is zijn oude vertrouwde boek dan niet meer nodig, of toch nog wel? 

De hoofdrol is dit jaar weggelegd voor Snoetje

Sinterklaas weet alles 

Het grote boek van Sinterklaas staat bol van informatie over alle kinderen in Nederland. Via video van Sint kunnen ouders een handje meehelpen met het invullen van het boek. Het samenstellen van de video gaat heel simpel. Via diverse invulvelden op de website vul je allerlei details in over je kinderen, maar ook ouders of opa’s en oma’s kunnen worden toegevoegd. Van de naam, leeftijd, lievelingseten, hobby tot compliment; er kan van alles aangeklikt worden. De keuze is zeer ruim, van baby tot volwassene. Ook kun je foto’s uploaden die verschijnen in de video. Het uploaden en aanpassen van de foto behoeft geen hogere wiskunde en is voor iedereen goed te doen. 

Even op een rijtje: wat is inbegrepen 

 • Keuze tussen download of dvd, of allebei
 • De download heb je binnen het uur in je mailbox
 • De dvd wordt binnen 24 uur verzonden via PostNL (voor België binnen 3-4 werkdagen)
 • De tijdsduur van de video is 14 minuten (bij meerdere personen iets langer)
 • Keuze uit 6 verschillende onderwerpen waarvan 2 optioneel
Coole piet is ook weer van de partij.

Wat is er nieuw dit jaar?

 • 150 nieuwe onderwerpen om uit te kiezen naast de 300 die al bestonden. 
 • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren
 • Je kunt per persoon 2 verschillende foto’s uploaden die te zien zijn in het grote boek van Sinterklaas
 • Je kunt nog 3 extra gezinsfoto’s uploaden, dus die leuke vakantie- of gezinsfoto verschijnt ook in de video 
 • Er is ruimte voor 10 personen per bestelling
 • Er zijn nieuwe verstopplekken toegevoegd 

Leuke extra’s die je bij je Video Van Sint kunt bestellen

 • Een kopie van de dvd
 • 5 verschillende postkaarten en een spoed-envelop
 • Pakjes puzzelspeurtocht. Laat de kinderen in en rondom het huis zoeken naar de houten puzzelstukjes om te ontdekken waar de pakjes zijn verstopt. 
 • 5 karaokeliedjes met danspiet
 • 5 verhaaltjes van Sinterklaas (alleen via download)
En natuurlijk wordt er ook gedanst en gezongen.

Go or No Go 

Alleen voor de voorpret zou video van sint al een dikke GO krijgen. Zeker een aanrader! En daarna het stiekem vooruit bekijken van de dvd; om Sinterklaas over je kinderen te horen praten blijft zo leuk! Geen enkele video is hetzelfde, zodat ieder jaar weer voor een flinke verrassing gezorgd kan worden. En je kunt de video natuurlijk helemaal naar eigen wens samenstellen. Hoe zullen de kinderen dit jaar reageren? Bij mij thuis krijgen ze de video bij de eerste keer schoen zetten, het startschot voor een gezellige sinterklaastijd. En in de weken die volgen wordt de dvd vast nog vaak afgespeeld.
De video wordt ook vaak gebruikt voor Pakjesavond, zodat je Sint laat vertellen waar de kinderen de pakjes kunnen vinden. Dat is een leuke manier natuurlijk om Pakjesavond te vieren!
Ondanks de vele extra’s en aanpassingen die dit jaar zijn toegevoegd is de prijs hetzelfde gebleven. En da’s mooi meegenomen, toch?!


Lees ook: Maak een Sinterklaas KitKat taart

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 11 Comments

 • Reply
  Berendina Jaasma
  15 november 2022 at 11:45

  Lijkt mij zo leuk om d e kleinkinderen mee te verrassen ik verheug mij al op de blije gezichtjes

 • Reply
  Kristie
  15 november 2022 at 11:03

  Waaaw wat een super leuke blog om te lezen! Ik ben totaal nog niet bekend met de video van de Sint maar wordt er wel heel enthousiast van! Een mooie gelegenheid om er op deze manier kennis mee te maken! Zou leuk zijn voor onze dochter als we met de hele familie Sinterklaas vieren! 🙏🏻🥰🥕

 • Reply
  Iris Veeken
  14 november 2022 at 11:02

  Dit zouden mijn kids helemaal te gek vinden, dus ik doe graag mee

 • Reply
  Wendy Joep Vera
  13 november 2022 at 10:17

  Lijkt ons superleuk! We hebben dit eens gedaan toen de eerste kleinkinderen geboren waren maar ze waren uiteindelijk nog te klein om te begrijpen.. Was erg jammer. Inmiddels paar jaar (en kleinkinderen) verder waarvan de jongste nu bijna 3 en oudste 8jr dus wss laatste jaar dat ze nog álle 8 in Sint geloven! Zou het extra bijzonder maken met deze video 🙏🏼🍀

  • Reply
   lisette van harselaar
   13 november 2022 at 21:24

   Ik kwam dit tegen op internet nadat ik weer opzoek was naar leuke ideeën om Sinterklaas te gaan vieren met mijn gezien(3(leeftijd3,4 en 6) kinderen en mijn man).
   Voorgaande jaren speurtocht gedaan aan de hand van plaatjes. Dit jaar nog even goed over nadenken en kwam ik dit idee tegen.

   Dat lijkt mij echt super tof om het op deze manier te doen.

   Ik hoop dat ik voor mijn gezin win.

 • Reply
  Imina
  12 november 2022 at 09:28

  Oooh! Dit lijkt mij zo leuk! Wij vieren dit jaar pakjesavond met mijn zusje en neefje en dus hebben wij 3 kinderen die vol spanning de dagen aftellen! Om de avond te starten met deze toffe film, lijkt mij helemaal te gek! Zeker ook omdat ik mijn man en zusjes ook zo even toe kan spreken via de Sint

 • Reply
  Priscilla
  12 november 2022 at 08:54

  Jaaa dat lijkt me zo leuk om te winnen! Mijn jongste gelooft nog. En na een nare ervaring met een Sint die aan huis kwam vorig jaar (goede reviews gelezen maar toen hij kwam was hij dronken!) hopen we nu een rustig avondje met een video van de Sint!

 • Reply
  Esther N
  11 november 2022 at 22:31

  De video van Sint is zooo leuk! Dus ik doe graag mee, pakjesavond is niet compleet zonder bericht van de Sint!!

 • Reply
  Anneke Haas
  11 november 2022 at 09:29

  Ik doe heel graag mee voor ons gezin met 2 dochters. In het verleden kwam de buurtvereniging met Sinterklaas en Pieten aan de deur. Helaas is dat sinds corona niet meer. Dit zou voor Lieve en Nova echt het helemaal speciaal maken met een boodschap van de Sint.

 • Reply
  Britt
  10 november 2022 at 22:46

  Ik doe graag mee omdat er toch niets leuker is dan een echte videoboodschap van de Sint! 😍🤞🍀

 • Reply
  Chantal
  10 november 2022 at 17:54

  Heerlijk avondje is pas gekomen met een video van Sint erbij! Wat een geweldige winactie is dit!!!
  Wij doen graag mee met deze winactie, zodat wij met het gehele gezin er weer een fantastisch Sinterklaasfeest van kunnen maken 🎁 Fingers crossed 🍀

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.