Inspiratie

De nieuwe iPhone 14: waarom jij deze moet hebben!

De iPhone 14 is net uit en maar liefst 10 jaar na de eerste iPhone is het toestel behoorlijk vernieuwd. De grootste veranderingen lees je hier
Linda - Go or No Go

De iPhone 14 is net uit en maar liefst 10 jaar na de eerste iPhone is het toestel behoorlijk vernieuwd, als je naar die eerste iPhone kijkt. De grootste veranderingen zitten hem in het design, de camera en het scherm. Het toestel is nu dunner, lichter en heeft een groter scherm. De camera is ook verbeterd, waardoor je nu nog scherpere foto’s kunt maken. Als je de iPhone 13 al hebt, dan is het misschien niet direct de moeite waard om over te stappen op de iPhone 14, aangezien er vergeleken met de 13 niet veel vernieuwingen zijn. Maar als je nog een oudere iPhone hebt, of een toestel van een ander merk, dan is de iPhone 14 zeker de moeite waard. Hieronder lees je waarom.

Verschillende iPhone 14 uitvoeringen

Er zijn uiteraard verschillende versies van de iPhone 14 uitgekomen. De basisversie heeft een scherm van 6,1 inch. De iPhone 14 Plus heeft een scherm van 6,7 inch. De Pro variant heeft een scherm van 6,1 inch en tot slot heeft de iPhone 14 Pro Max, net als de iPhone 14 Plus, een scherm van 6,7 inch. Hieronder nemen we de meest opvallende specs door van de basisversie, de iPhone 14.

Design

De iPhone 14 heeft een nieuw design. Hij is dunner en lichter dan het oude design. Het toestel is nu ook waterdicht, waardoor het geen kwaad kan als je hem gebruikt in de regen of per ongeluk in je bad laat vallen. Het toestel heeft ook een nieuw scherm, dat groter is dan het oude scherm. Dit maakt het toestel toegankelijker en prettiger in gebruik. Wil je een nog groter scherm, dan kun je de keuze maken voor de iPhone 14 Pro Max of de iPhone 14 Plus.

De iPhone 14 camera

De camera is een van de grootste verbeteringen van de iPhone 14. De camera is veel beter namelijk (en hij was al echt heel goed!), waardoor je nu nog scherpere foto’s kunt maken. De camera werkt nu ook nog beter in het donker, zodat je zelfs in de kroeg of bij een concert mooie foto’s kunt maken. Iets wat voor veel toestellen nog altijd een uitdaging blijft.

Qua camera zit er wel een behoorlijk verschil tussen de iPhone 14 en de iPhone 14 Pro (Max). De iPhone 14 Pro (Max) heeft nu namelijk een 48-megapixel groothoekcamera, wat een flinke stap vooruit is. Tot nu toe hadden de iPhone toestellen altijd een 12 megapixel camera.

En verder….

Verder zijn er nog enkele aanpassingen gedaan, zoals de batterij die een betere levensduur heeft en het scherm dat helderder is dan de vorige versie van de iPhone. Ook de frontcamera is verbeterd en er is een autofocus toegevoegd, waardoor je nu mooiere selfies kunt maken en scherper beeld hebt tijdens het videobellen.
De iPhone is verkrijgbaar in de kleuren middernacht, sterrenlicht, blauw, paars en rood.

Conclusie

Ja, met de iPhone 14 haal je absoluut een kwalitatieve smartphone is huis. Daar hangt natuurlijk wel ook een behoorlijk prijskaartje aan, dus of het je dat waard is, is aan jou. Zelf heb ik begin dit jaar al een nieuwe smartphone aangeschaft, dus ik zal voorlopig nog niet overstappen, maar de kans is groot dat ik volgend jaar eens serieus ga kijken naar de aanschaf van dit prachtige toestel.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.