Fashion & Styling

Mijn favoriete winkel voor sieraden en meer

Linda D

Een online snoepwinkel van sieraden, parfum en accessoires: zo zou ik Brandfield.nl noemen. Eindeloos kan ik op deze site rondstruinen en mijn favorieten opslaan. Zo heb ik al een aardig mooi lijstje samengesteld! Ik neem jullie graag mee voor een kijkje in deze snoepwinkel.

Gouden oorbellen

De frisse, overzichtelijke startpagina toont je in een opslag alle categorieën. Binnen deze categorieën vind je weer een onderverdeling; subcategorieën. Zo startte ik zelf bij de categorie sieraden! Ik was op zoek naar een nieuw paar oorbellen. Persoonlijk hou ik enorm van gouden, eenvoudige sieraden. Een paar goudkleurige oorbellen van Violet Hamden sprongen er voor mij uit en deze heb ik dan ook meteen opgeslagen als favoriet, door op het hartje te klikken. Zo verzamel ik mijn voorkeuren en wensen. Super handig en dit maakt het voor mij eenvoudiger om uiteindelijk een keuze te maken.

Een mooi horloge

Een goed horloge die echt in het oog springt was mijn volgende zoekopdracht! Twee merken die er qua look en kwaliteit uitspringen voor mij zijn het merk Seiko en Tommy Hilfiger. 
Door in de zoekbalk “Seiko Horloge” in te typen vind je direct een totaaloverzicht van het gehele aanbod in dit merk. Vervolgens heb ik een keuze gemaakt bij materiaal en kleur, waardoor alle goudkleurige horloges van het merk Seiko naar voren kwamen. Mijn favoriet is het Seiko dames horloge SWR078P1. Dit horloge beschikt over een quartz uurwerk en de prachtige witte wijzerplaat is afgedekt met kwalitatief mineraalglas. De horlogeband is gemaakt van RVS. Echt prachtig!

Een tweede kanshebber vond ik een Tommy Hilfiger horloge! Eerlijk gezegd heb ik bij dit merk nog iets te veel favorieten en kan ik nog geen keuze maken. Over het algemeen hebben deze horloges een sportiever uiterlijk en staan ze bekend om hun hoge kwaliteit. Iets wat ik bij een aanschaf als deze zeer belangrijk vind en jij waarschijnlijk ook. Dit zit wel goed hoor bij deze online shop, echt tal van topmerken en goede service. 
De sieraden worden geleverd in een gratis cadeauverpakking en vanaf 50 euro ontvang je ook een gratis verzending. 

Parfum

Onlangs zijn wij op vakantie geweest naar Zweden en tijdens de boottocht hebben we daar een Tax free shop bezocht met onder andere heel veel parfums. Hier heb ik een heerlijk parfum geroken, maar destijds niet gekocht! 
Ik heb deze toen wel opgeslagen in mijn telefoon voor op een later moment. En hoera voor mij, dit later moment is NU geworden! Want Brandfield.nl verkoopt deze ook! Het gaat om het parfum “For Her” van Narciso Rodriquez. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen de beste acties maar ook 10 % welkomstkorting! Dit zorgt voor een fijne korting op je gehele bestelling. 
Je shopt naast allerlei kwalitatieve sieraden en parfums ook tassen, portemonnees, zonnebrillen en accessoires! Eindeloos scrollen, klikken, favorieten verzamelen en shoppen dus! Shop jij nu liever in een fysieke winkel? Dat kan! Brandfield heeft namelijk twee te gekke shops! In Eindhoven en in Breda kun je deze vinden.

Gift Finder

Vind je het lastig om de keuze te maken bij het zoeken van een cadeautje? Gebruik dan de optie “Gift Finder”. Hier vink je eenvoudig aan voor wie het is, in welke categorie je zoekt en wat het budget is. Hieruit komen dan automatisch enkele opties en hierdoor kun jij wellicht handiger kiezen.


Lees ook: Sproetjes en moedervlekken





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.