Huis & Tuin

Mijn droombadkamer met deze 5 items

low budget badkamer droombadkamer
Linda - Go or No Go

In een badkamer kun je echt tot rust komen. Dat klinkt misschien een beetje gek, aangezien je er meestal snel snel doucht, je tanden poetst, je make-up op doet en je haren nog even in model brengt. Dat hoort nu eenmaal een beetje bij de dagelijkse gang van zaken, tenminste hier in huis. Maar gelukkig zijn er ook genoeg momentjes, hier met name in de avonden en weekenden, waarop je wel tot rust kunt komen in je badkamer. Tenminste, als je badkamer er voor geschikt is. Onze badkamer is dat helaas niet helemaal, maar mijn droombadkamer…die wel hoor!

Natuurlijk moet je er maar net de ruimte voor hebben, maar dromen mag, toch? Ik deel graag met jullie hoe mijn droombadkamer eruit ziet. Wel een tip vooraf: ga altijd minstens in één winkel kijken, voordat je alles online koopt. Je moet namelijk echt even een gevoel krijgen bij een badkamer en in de winkel kunnen ze je goed adviseren. Zo kom je er tijdens zo’n gesprek vaak achter dat je tóch nog net niet overal aan gedacht hebt. Online kun je gemakkelijk zien welke badkamerspecialist bij jou in de buurt zit. Zoek maar eens op badkamer Utrecht en je krijgt direct de badkamerwinkels te zien die je zeker even moet bezoeken voor inspiratie.

Een heerlijk ligbad

Ja hoor, daar is hij al. Een ligbad. Heerlijk om lekker in weg te relaxen, helemaal als je er een standje bubbelbad in hebt! Als je een ligbad kiest, zorg er dan voor dat je goed vooraf uittest of je er lekker in kunt liggen en qua lengte ook op het ligbad volstaat voor jou en je partner. Het zou natuurlijk jammer zijn als je het perfecte ligbad in de winkel uitkiest, maar je vervolgens thuis erachter komt dat je je knieën op moet trekken. Het ligbad is niet af zonder een mooie thermostaatkraan erbij. Er zijn vele soorten maten en stijlen, dus kijk goed wat bij je past.

Een stortdouche

In mijn droomkamer heb ik niet alleen een ligbad, maar ook een aparte douche. Een inloopdouche bij voorkeur, met een glazen deur. En dan niet gewoon een douche, maar een stortdouche waar het water zo heerlijk op je neer valt. Wist je trouwens dat een stortdouche ook waterbesparend is? Dat is dan toch weer mooi meegenomen!

Een dubbele wasbak

Een must-have voor iedere badkamer is voor mij toch wel de dubbele wasbak. Een enkele wasbak is gewoon niet meer van deze tijd. En als je eenmaal een dubbele wasbak gewend bent, geloof me, dan wil je niet meer anders. Je kunt lekker tegelijk je tanden poetsen zonder geduw of gekibbel. Ideaal voor jezelf en je partner, maar ook wanneer je kinderen hebt is de dubbele wasbak echt onmisbaar!

Een mooie toilet

Het klinkt misschien gek, maar een mooie toiletpot is essentieel in je badkamer. Je kunt je hele badkamer er tiptop uit laten zien, maar als er dan een toiletpot staat of hangt die niet in jouw smaak is, dan verpest dat toch een beetje het hele zaakje. Zelf hoef ik er niet lang over na te denken, in mijn droombadkamer hangt zeker weten een Villeroy en Boch toilet. Ik vind de ronde vormen heel mooi eruit zien. Je hebt ze trouwens ook vierkant, als dat meer je stijl is.

Planten in de badkamer

Behalve een heerlijk ligbad, een stortdouche, een dubbele wasbak en een mooi toilet vind ik ook de finishing touch belangrijk. Ik zou dat doen met planten, want ik ben gek op planten. Een mooie, grote, groene plant in een hoek van de badkamer vind ik een geweldige uitstraling geven.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.