Sinterklaas

De leukste sinterklaascadeaus voor tieners

Vier je wel nog steeds Sinterklaas met je tieners, maar ben je op zoek naar leuke sinterklaascadeaus voor tieners? Wij hebben tips!

Sinterklaas is een, wat mij betreft, heerlijke traditie die al heel lang bestaat in ons landje. Elk jaar rond deze tijd gaan veel kinderen weer los in de speelgoedboeken, op zoek naar de leukste sinterklaascadeaus. Maar tieners die knippen en plakken natuurlijk niet meer. Vier je wel nog steeds Sinterklaas met je tieners, maar ben je op zoek naar leuke sinterklaascadeaus voor tieners? Wij hebben een aantal tips voor je!

1. Een dagje uit

Een dagje uit is altijd leuk, ook voor je tiener. Denk bijvoorbeeld voor een bezoek aan een pretpark of een dagje shoppen in een grote stad. Of wat dacht je van een dagje sauna of een ander leuk uitje? Stem het uitje af op je zoon of dochter, want wat de een leuk vindt, vindt de ander dan weer 10 keer niks.

2. Een cadeaubon

Cadeaubonnen zijn altijd handig om te geven, want je kunt het nooit fout doen. Tieners maak je vaak blij met een cadeaubon voor de bioscoop, een restaurant of een andere leuke activiteit. Of ze kunnen er shoppen mee, want tieners kunnen altijd wel wat nieuwe kleren of accessoires gebruiken.

3. Een koptelefoon

Heb je een fanatieke gamer in huis? Dan is een noise-cancelling koptelefoon wellicht een goed cadeau. Ideaal om mee te gamen en te praten met anderen die mee spelen. Maar ook fijn als ze bijvoorbeeld YouTube kijken op hun telefoon en jij vooral niet mee wilt genieten van die hectische YouTubers.

4. Een muziekinstrument

Is je tiener muzikaal? Dan is een muziekinstrument natuurlijk een tof cadeau. Er zijn tegenwoordig allerlei leuke (elektrische) muziekinstrumenten beschikbaar, en het is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van je kind. Misschien kun je hem of haar ook direct muzieklessen erbij geven?

5. Een abonnement

Voor tieners is een abonnement op een tijdschrift ook een leuk cadeau. Denk aan de Donald Duck of een voetbal international. Maar je kunt natuurlijk ook een heel ander abonnement kiezen, voor bijvoorbeeld Netflix of Spotify.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.