-

5 tips om de sleur in je relatie te voorkomen en doorbreken

Sleur in je relatie, dat wil je natuurlijk niet. Het gaat bij alle stellen wel eens wat minder, maar dat moet niet te lang duren.

Sleur in je relatie, dat wil je natuurlijk niet. Het gaat bij alle stellen wel eens wat minder, maar dat moet niet te lang duren. Met deze vijf tips voorkom je sleur of verbreek je de sleur, zodat jullie relatie weer als vanouds wordt.

1. Maak het weer spannend in de slaapkamer

Verras je man of vrouw met een spannend cadeautje uit de erotiekshop. Dat hoeft niet meteen een spannend speeltje zoals een ballstretcher te zijn. Een vibrator of een duo dildo kan ook heel spannend zijn. Er zijn ook seksspeeltjes die je partner kan bedienen met een app op de smartphone. Die zijn bijvoorbeeld heel spannend voor stellen met een relatie op afstand.

2. Even een weekendje er tussenuit

Heeft jullie seksleven te lijden onder de waan van alledag of verstoren de kinderen een romantische avond? Breng de kids een weekendje naar opa en oma of naar en vriendje en ga er samen even tussenuit. Tijdens een weekend in een knus hotel kunnen jullie dan weer even helemaal aandacht voor elkaar hebben.

3. Verras je partner met een romantische date

Neem je partner mee voor een romantisch diner omdat jullie vandaag precies 2 jaar, 3 maanden, 4 weken en 5 dagen verkering hebben. Die zag hij of zij vast niet aankomen. Maar ook als er geen bijzondere datum valt te verzinnen is een romantisch etentje of een leuke avond uit altijd goed voor de onderlinge verhoudingen. Wie weet volgt er een romantische voortzetting in de slaapkamer. Zo’n romantisch avondje hoeft niet veel te kosten, het kan natuurlijk ook gewoon thuis.

4. Samen seksspeeltjes ontdekken

Veel stellen doen lacherig over seksspeeltjes. Die hebben anderen in hun nachtkastje, maar zij niet. Zij hebben dat niet nodig. Maar er is niets mis met een dildo kopen of een tarzan vibrator gebruiken. In een online sekswinkel kun je op je gemak ontdekken wat er allemaal te koop is. Misschien kom je wel tot de conclusie dat het toch best spannend is om eens wat uit te proberen.

5. Praat met een psycholoog of seksuoloog

Als er echt serieuze problemen zijn dan is het een goed idee om daarover te praten met een deskundige. Als de problemen vooral met seks te maken hebben dan kan een seksuoloog helpen. Als er ook andere zaken spelen dan kunnen gesprekken met een psycholoog/relatietherapeut uitkomst bieden. Soms is één sessie al genoeg, soms duurt het langer voordat jullie elkaar weer terugvinden. Het is hoe dan ook in veel gevallen de moeite waard om aan je relatie te werken als er problemen zijn.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥