Inspiratie

4x activiteiten voor deze herfst

Het valt onderhand niet meer te ontkennen met alle regen en windstoten: het is herfst! Het favoriete seizoen van de één
Linda - Go or No Go

Het valt onderhand niet meer te ontkennen met alle regen en windstoten: het is herfst! Het favoriete seizoen van de één, een minder mooi seizoen voor de ander. Hoe dan ook is het belangrijk om het ook dit seizoen leuk te maken voor jezelf en anderen. Daarom zetten we hieronder vier leuke herfstactiviteiten voor je op een rij.

Hobby’s, hobby’s, hobby’s

We zitten vaker binnen nu het weer een lekker dagje buiten niet altijd meer toelaat. Daarom pakken steeds meer mensen weer een nieuwe hobby op, of herontdekken ze hobby’s van jaren terug. Dit kan van alles zijn, echter valt via social media dit jaar op dat er veel meer gehaakt en gebreid wordt. Dit is niet langer een hobby voor oudere dames, jong en oud zijn massaal topjes, knuffels, sjaals en truien aan het haken en breien. Ook accessoires voor in huis worden vaker zelf gehaakt of gebreid. Omdat er online veel gratis patronen en instructiefilmpjes te vinden zijn dankzij de groeiende populariteit is het dan ook makkelijker om deze hobby op te pakken.

Ontdek iets nieuws

Mensen zijn kuddedieren en houden van het oude vertrouwde, daarom vallen we vaak in herhaling bij het uitkiezen van activiteiten. Doorbreek die cyclus en ontdek eens iets nieuws. Of dit nu een nieuwe fles wijn is of een nieuwe wandelroute, de afwisseling kan je creativiteit aanwakkeren en je inspireren. Dit kan dus ook een goede invloed hebben op de rest van je dag, niet alleen op het moment van het uitvoeren van de activiteit.

Het wordt alleen maar beter

Eén van de minder bekende pluspunten van de herfst is dat we dankzij de kou meer tijd in bed doorbrengen met onze partner. Het weer laat knuffelen weer toe en de hitte die je in de zomer ervaart tijdens intimiteiten heeft ons land onderhand verlaten. Dankzij de kou houden we vaker kledingstukken zoals sokken aan in bed en wat blijkt? Onderzoek laat zien dat vrouwen die sokken dragen in bed vaker een hoogtepunt bereiken dan vrouwen die dit niet doen. Gebruik deze gelegenheid dan ook om eens wat nieuws uit te proberen in bed. Kijk naar nieuwe standjes of bespreek met je partner of jullie speeltjes kunnen uitproberen. Een voorbeeld hiervan is een dildo of buttplug gebruiken in bed.  

Goed doen

Goed doen creëert een goed gevoel, echter is het niet altijd duidelijk hoe je goed kan doen. Er zijn vele manieren waarop dit mogelijk is, kijk bijvoorbeeld eens bij een goed doel in de buurt of hier hulp nodig is. Ga eens wandelen met een eenzame buur of haak een knuffel en laat deze met een briefje ‘voor de eerlijke vinder’ achter om zo iemand te verrassen. Er zijn vele manieren om goed te doen, ga op zoek naar de manier die past bij jou!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.